Élet-Stílus

Különleges hozzávalótól lesz extra az ausztrál Gordon Ramsay krumplipüréje

Mindezt videóban mutatja meg.

Pár napja egy fitneszedző a light rántotta szupertitkos receptjét osztotta meg az emberiséggel a TikTokon, most pedig egy igazi – ráadásul híres – séf használta a tinédzserek kedvenc közösségi oldalát arra, hogy közkinccsé tegye egy alapkaja elkészítési módját.

A krumplipüréről van szó, és Rob Nixonról, akit az ausztrál Gordon Ramsayként is szoktak emlegetni. De mi lehet extra egy krumplipürében, ami a világ minden második háztartásában nagyjából 1-2 hetente az asztalra kerül?

Röviden: a krumpli héja.

Nixon ugyanis azt mutatja be a Nicko’s Kitchen nevű csatornáján, hogy a megfőzött (félbevágva, 12-15 percig) és átnyomott, vajjal összekevert krumplikra a végén ráönti a titkos összetevőt, amitől igazán különleges lesz a krumplipüré íze.

A tejet nagy lángon hevíti, beledobja a krumpliról lehámozott héjat és két percig melegíti, majd a tejet – ami ekkorra átvette a héj ízét – leszűrve a pürére önti. Állítása szerint krémes, lágy és különleges ízű lesz a végeredmény.

@nickoskitchen

The BEST Mashed Potato 🥔 Recipe ##minitutorials ##livingtogether ##recipe ##cooking ##foryoupage ##fyp ##fastfood ##potato ##mashedpotato ##mashedpotatoes

♬ original sound - nickoskitchen

Ajánlott videó

Olvasói sztorik