Élet-Stílus

A péniszes-chipses poén miatt kiakadtak a brit énekesre

Videóban szívatja a barátnőjét a meglehetősen ócska viccel.

Olly Murs 2009-ben lett ismert az Egyesült Királyságban, amikor második lett a helyi X-Faktorban, hat évvel később pedig már ő vezette a műsort (nem éppen bakimentesen). Azóta is több slágerlistás dala született, és az online térben is méretes rajongótáborra tett szert: az Instagramon 3,2, a TikTokon 1,4 m követője van.

Nem kizárt, hogy ezek az adatok valamelyest csökkenni fognak, ugyanis az énekes legutóbbi videója láttán eléggé kibuktak az internetezők.

Murs az utóbbi időben több olyan szívatós posztot tett közzé, amikben a poénok céltáblája a barátnője, Amelia Tank személyi edző. Valószínűleg ezeknek a videóknak a sikerén felbuzdulva posztolt május 4-én is egy viccesnek szánt felvételt – ám ezzel nem aratott osztatlan sikert, hogy finoman fogalmazzunk.

A videóban régi – és nem annyira szellemes – poénnal operál: kivágja egy chipses doboz alját, és filmnézés közben úgy kínálja meg az ölében elhelyezett csomagból a barátnőjét, hogy burgonyasziromért nyúló a lány a chips helyett Murs péniszét érinti meg.

Az Instagramon 815 ezerszer, a TikTokon közel 4 millió alkalommal nézték meg a felvételt. A kommentek többségében azt feszegetik, hogy ez miért vicces, a miért kell ilyesmit kitenni, és hogy nagyon kellemetlen volt nézni.

Egy kommentelő azt írta: ha valaki a lánytestvéréről rakott volna ki ilyen videót, akkor az illető már kómában lenne.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Olly Murs (@ollymurs) által megosztott bejegyzés, Máj 4., 2020, időpont: 9:29 (PDT időzóna szerint)

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik