Szórakozás

„Olyan vagyok az ágyban, mint egy Jedi” – állítja egy mikropéniszű férfi

Michael Harris brit veterán büszkén vállalja, hogy az átlagosnál kisebb, 7,3 centiméteres a pénisze. Sorstársainak azt üzeni, hogy sose bánkódjanak, mert a nőket sokkal kevésbé érdekli a méret, mint ahogy a férfiak gondolják.

Az Új-Zélandon élő exkatona, és állványozó Michael Harris azt mondja, egyáltalán nem bánja, hogy az átlagosnál kisebb a pénisze. Elárulta, rengeteg nő kifejezetten szereti kisebb péniszű férfiakat, mert tudják róluk, hogy sokkal kreatívabbak az ágyban – írja a LadBible című brit bulvárlap.

Nem gondolom, hogy a nőket különösebben érdekelné a férfiasság mérete. Én még sohasem kaptam rossz értékelést. Sőt, inkább az ellenkezője jellemző. A srácoknak rá kellene ébredniük, hogy a szex jóval több annál, mint belökni és döfködni. A képességeim alapján olyan vagyok, mint egy Jedi mester, és már jóval azelőtt kiderül, hogy egyáltalán belevágnék a közösülésbe.

A 31 éves Harris úgy véli, a férfiak túl sokat aggodalmaskodnak a péniszük mérete miatt, holott ez egy olyan adottság, amivel nem lehet túl sokat kezdeni. Fiatalabb korában őt is zavarta, hogy kicsi a nemi szerve, de ez elmúlt, amint a tízes évei végén elkezdett randizni.

Én vagyok rá az élő bizonyíték, hogy nem a méret fontos, hanem a technika!

Harris azt mondja, soha egyetlen nő sem tett megjegyzést a méreteire, a férfiak annál inkább. A seregben sokan gúnyolták, vagy viccelődtek rajta, de ő nem vette fel sértéseket, sokkal erősebb volt annál az önbecsülése.

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Getty)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik