Szórakozás

Ingyen tésztát kínál a szexbolt a bespájzolóknak – persze nem akármilyet

A karantén alá helyezett területeken a szexjátékok iránt is növekszik az igény.

Az Ann Summers nevű cégről legutóbb akkor írtunk, amikor bemutattunk egy szexjátékokat tesztelő brit nőt.

Részletesen mesélt munkájáról a nő, aki szexjátékokat tesztel
Karleen esti műszakban áll neki a feladatnak.

A szexi fehérneműkben és erotikus játékszerekben, kiegészítőkben utazó brit cég most nagyon ráérzett az üzleti lehetőségekre, ugyanis egyrészt két termék áráért hármat kínál ezekben a nehéz időkben (a vásárlói érdeklődésre még visszatérünk), másrészt külön fontosnak tartotta kiemelni, hogy az ingyen vihető harmadik árucikk lehet tészta is.

Aki az elmúlt napokban próbált szupermarketekben tésztához jutni, az tudja, hogy nem egyszerű a feladat, sok áruházban lehetetlenség beszerezni (csakúgy mint a kézfertőtlenítőt).

Egyetlen apró csavar van a dologban: az Ann Summers által kínált tészta péniszalakú. És – a többi, kevésbé extrém formájú társához hasonlóan – alaposan megduzzad a főzés során. A cég az akcióval talán arra (is) apellál, hogy aki máshol nem jutott spagettihez, makarónihoz, az majd a szexboltban vásárol.

Egyébként nem olcsó termékről beszélünk: ha valaki nem ajándékba kapja a promóció keretében, hanem pénzért szeretne hozzájutni, akkor 5 fontért (2.000 forint) tud vásárolni az Ann Summersnél.

Egyébként nagyon tévedünk, ha azt gondoljuk, hogy a felvásárlások, a bespájzolás célpontjai csupán a tartós élelmiszerek: a Womanizer nevű online szexbolt mérései szerint óriási az érdeklődés a játékszereik iránt: az előzetes várakozásokhoz képest az Egyesült Királyságból 13, Olaszországból 60 százalékkal, Kanadából pedig 135 százalékkal több megrendelésük van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik