Élet-Stílus

Kemény üzenetet küldött az anya, aki nyíltan füvezik a gyereknevelés mellett

Egyáltalán nem tartja magát rossz szülőnek.

Korábban már mi is írtunk Caitlin Fladagarről, arról a kanadai édesanyáról, aki nyíltan vállalja, hogy rendszeresen füvet szív, miközben gyermekeit neveli. A kijelentéseivel sokakat megbotránkoztatott, még úgy is, hogy a tengerentúlon sokkal nagyobb elfogadás övezi a fűfogyasztást.

A Ladbible szúrta ki, hogy a nő újra jelentkezett, és az Instagramján osztotta meg mintegy 330 ezer követőjével  a gondolatait úgy,

hogy a szöveg mellé egy olyan fotót posztolt, melyen egy „Először szívok, utána csinálom a dolgaim” feliratú pulcsit viselt.

Fladagar azt írta, egyáltalán nem tartja magát rossz szülőnek azért, mert néha elszív egy füves cigit. Bár legtöbbször akkor gyújt rá, mikor a gyerekei alszanak, volt már rá példa, hogy napközben is füvezett. Ezzel azonban soha nem az a célja, hogy betépjen, csupán relaxálni próbál.

Emlékszem, mikor először volt rajtam ez a pulcsi nyilvános helyen. Egy áruházban voltunk, körülöttem csupa nő, olyan pólókban, mint »Én borozós anya vagyok«, meg »Addig semmit nem csinálok, míg a poharam ki nem ürül«, mégis mindenki engem bámult. Egy pénztáros meg is kérdezte, hogy szerintem biztonságos-e betépni a gyerekek mellett. Miért gondolja mindenki egyből azt, hogy ez egyet jelent azzal, hogy úgy betépek, hogy nem leszek képes funkcionálni?

– teszi fel a kérdést posztjában a nő, kiemelve, hogy a marihuánának világszerte közismert a nyugtató hatása, ő is csak ezért fogyasztja. Ez viszont nem jelenti azt, hogy egész nap a kanapén fekszik és nem foglalkozik a gyerekeivel.  Posztja három nap alatt közel 15 ezer lájkot kapott az Instagramon, és rengeteg kommentelő állt ki mellette, többen arról is érdeklődtek, hogy hol lehet beszerezni a képen látható pulóvert.

A poszt egyébként az „Üdvözlettel, egy rohadt jó anya, aki rengeteg füvet szív” sorral zárul, amivel nagyon úgy tűnik, hogy Fladagar egyszer s mindenkorra rövidre zárta a témát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Yes, I’m a mom of two. Yes, I have smoked before when my kids are awake. No, that doesn’t make me a bad parent. ⁣⁣ ⁣⁣ I remember the first time I wore this sweater out in public. I was at the mall, surrounded by tank tops that said “I’m a wine mom” and “nothing gets done until my wine glass is empty”. ⁣⁣ ⁣⁣ But my sweater, was definitely the one of the most looked at things, probably because I had my two young kids with me. ⁣⁣ ⁣⁣ I had one cashier say to me “do you think it’s safe to get high with your kids?” ⁣⁣ ⁣⁣ It took me by surprise. It made me wonder. Why every time someone thinks of weed, they must be getting high and not being able to function. ⁣⁣ ⁣⁣ When I smoke while my kids are up, which is rare, but it has happened, it is to calm myself. Not to get high, or to lay on the couch all day. ⁣⁣ ⁣⁣ Marijuana has so many other benefits besides the ones you see in the movies. ⁣⁣ ⁣⁣ It has helped me immensely with being a more patient mother, it has helped me gain the weight I needed to, and it has helped my insomniac self, get some well needed sleep at night. ⁣⁣ ⁣⁣ It’s really interesting when I wear the wine mom tank top I do have out, I get high fives from other moms, I get laughs, I get told “awesome shirt, relatable.” But when I wear this one, it’s a whole different story. ⁣⁣ ⁣⁣ Smoking while your kids are awake doesn’t make you a bad parent.⁣⁣ ⁣⁣ Some people don’t smoke just to get high. ⁣⁣ ⁣⁣ You don’t have to smoke a ton every time. ⁣⁣ ⁣⁣ It doesn’t make you lay on the couch all day, and ignore you kids. ⁣⁣ ⁣⁣ So, yeah, I’m a mom of two, and I have smoked while my kids are awake, and you know what? Those are the most relaxed, stress free days my kids and I have. ⁣⁣ ⁣⁣ Sincerely, a pretty kick ass mom who smokes a lot of weed. ⁣⁣

Caitlin Fladager (@caitlinfladager) által megosztott bejegyzés, Ápr 29., 2020, időpont: 3:51 (PDT időzóna szerint)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik