Élet-Stílus koronavírus

„Remélem lassú, fájdalmas halálotok lesz!” – üvöltötte a tanár a parkban bandázó fiataloknak

Az amerikai matektanár nagyon kiakadt azon, hogy a fiatalok megszegik a korlátozó intézkedéseket.

A koronavírus-járvánnyal járó feszültségeket egyre nehezebben viselik az emberek világszerte. Nem is csoda, hiszen már hetek óta tartanak a korlátozó intézkedések világszerte, sokan hetek óta nem találkozhattak élőben a szeretteikkel, barátaikkal, ami sokakat megvisel. A Vt most arról számolt be, hogy egy amerikai városban, Hamilton Townshipben pár fiatal megszegte a korlátozó intézkedéseket, és összegyűltek egy kis szabadtéri bandázásra. Manapság már akár ez is hírértékkel bírhatna, de az események hirtelen új fordulatot vettek, mikor egy helyi matematikatanár felfedezte a fiatalokat a parkban.

A nő elképesztően dühös lett, mikor meglátta – az egyébként lezárt – parkban öszegyűlő fiatalokat, és a kerítés túloldaláról, ordítva kérte őket számon.

Elég hangosan kiabálok, hogy halljatok a zenétől? A park zárva van. Le fognak titeket tartóztatni, ha ideérnek a zsaruk!

A jelenetet felvette az egyik diák, és rögtön posztolta is a TikTokra „Hé, mindenki! Mrs. Griggsnek teljesen elment az esze, hogy a faszba lehet ő tanár? #coronavirus” címmel. Maga a tény, hogy videóra veszik, csak még inkább felbőszíthette Griggset, mert itt már ő is komoly sértegetésbe kezdett. Először csak azt mondta, a fiatalok miatt van a jelenlegi helyzetében az emberiség, és, hogy ők valójában nem a megoldást jelentik, hanem a problémát. Ezután kiszaladt a száján a mondat, ami már mindenkinek sok volt:

Idióták vagytok! Épp próbálom megmenteni a seggeteket, megmenteni az életeteket. De oké, haljatok meg. Remélem mind elkapjátok a koronavírust, remélem lassú, fájdalmas halálotok lesz!

Az egyik gyerek később azt mondta, sokkolta amikor a tanárnő a fejükhöz vágta ezeket a szavakat, és szerinte senkinek nem kellene ilyeneket mondania, különösen nem egy tanárnak. Az incidens után nem sokkal a rendőrök is megérkeztek a helyszínre, és hazaküldték a parkban összegyűlő gyereket.

A TikTokra feltöltött videónak komoly visszhangja lett, és bár a kommentelők nem hallgatták el a fiatalok felelősségét sem, a legtöbben mégis a tanárnő szavain akadtak fenn.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik