Élet-Stílus

Karanténvilág: már az esküvő is videókonferencián zajlott

A lagzit elhalasztotta a floridai pár, de a szertartásról nem akartak lemondani.

A Miamiban élő Jamie Webner és Benjamin Katz nagyon készültek az esküvőjükre, de a sors úgy hozta, hogy energiáikat a szervezés helyett a járvány elleni védekezésre kellett fordítaniuk. Három héttel a nagy nap előtt úgy döntöttek: nem kockáztatják a családjuk, a vendégeik és saját maguk egészségét, ezért lemondják az egészet.

Sokat beszélgettek az elhalasztott lagziról, és hogy mennyire szerették volna kimondani az igeneket, aztán egyszer csak úgy döntöttek: a szertartást mégis megtartják.

Kiálltak a teraszra, elindítottak egy videókonferenciát (amin mostanában a munkahelyi megbeszélések, a sörözések zajlanak, és a pornófilmek forgatásának is ez az új terepe), és így rendezték meg a ceremóniát.

Ahogy az ifjú férj elmondta, esetükben nemcsak a fogadalom szövegében jelenik meg, hogy „egészségben és betegségben” hanem maga az esküvő is ilyen körülmények közt zajlott le.

Még násznép is akadt: a szomszédok meghallották, mi történik Katzék erkélyén, és sorra jelentek meg telefonjaikkal a saját balkonjaikon, és videóra vették a furcsa szertartást. Jamie Webner és Benjamin Katz esküvői lakomáját egy miami olasz étterem biztosította – természetesen házhoz szállítással.

A környéken lakók által készített számos felvétel közül a legviccesebb, amin az is látszik, hogy az alattuk levő erkélyen valaki épp súlyzós bokszedzést tartott, miközben Katzék épp kimondták a boldogító igeneket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ONLY in DADE (@onlyindade) által megosztott bejegyzés, Ápr 4., 2020, időpont: 3:30 (PDT időzóna szerint)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik