Élet-Stílus koronavírus

Ez nagyon nem akar összejönni: harmadszor kell elhalasztani a brit pár esküvőjét

Mindig valami közbejön. Most épp a világjárvány.

Joanna Phillips és Jonathan Metcalf talán érzi már, hogy ez égi jel: lehet, hogy a sors nem akarja, hogy ők házaspár legyenek.

A Huncote-ban (Leicestershire, Anglia) élő 45 éves nő és 53 esztendős párja először 2019. júniusára tűzte ki az esküvőt. Las Vegasban igazi Elvis-stílusú ceremóniát terveztek. Nem sokkal a nagy nap előtt azonban kiderült, hogy Joanna mellrákban szenved. Jött a kemoterápia, a nő haja kihullott a kezelésektől.

Az esküvőt 2020. júniusára tették át. Igen ám, de a Thomas Cook-kal mentek volna, azzal az utazási irodával, amely 2019. szeptemberében csődbe ment.

Joanna Phillips a Daily Mailnek elmesélte: épp sikerült komoly nehézségek árán visszaszerezniük a pénzüket, és befizették az újabb esküvői helyszínt, amikor jött az újabb ellenfél – a koronavírus.

Május 28-án a Dominikai Köztársaságban lett volna a szertartás, és már át is utalták a saját és a húszfős vendégsereg útiköltségét, 30 ezer fontot (közel 12 millió forint), ám a járvány miatt az Egyesült Királyságban bevezették az utazási korlátozásokat.

Emellett le volt foglalva a lagzi helyszíne is, Angliában egy 250 fős rendezvényt tartottak volna, amit szintén borított a pandémia.

Joanna Phillips azonban azt mondja: ennyi balszerencse sem szegte a kedvüket; egyrészt mert amikor rákkal küzd az ember, minden más másodlagos, másrészt pedig így is, úgy is megrendezik valamikor a szertartást.

 

Kiemelt kép: Getty (illusztráció)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik