Élet-Stílus

Kidőlt a rúd a sztriptízshow közben, letaglózott egy nagymamát

A lezuhanó táncos lábtörést szenvedett.

Bizarr baleset történt egy angliai chippendale show közben.

Február 22-én a londoni For Your Eyes Only klubban a Dreamboys nevű férfisztriptíz-társulat lépett fel. A műsor elején az egyik táncos, a 32 éves Lewis Riches nekifutásból akart fellendülni a rúdra, ami azonban kiszakadt a plafonból.

A kidőlt cső leterített egy a közönség soraiban ülő 75 éves nőt, aki azonnal elájult. A táncosnak a szemtanúk szerint legalább két helyen eltört a lába, és fejsérülést is szenvedhetett.

A Daily Mail brit bulvárlap szerint a nézők először azt hitték, mindez az előadás része, és csak utána kapcsoltak, hogy baleset történt. A szervezők felszólították őket, hogy kis csoportokban hagyják el a nézőteret. Szemtanúk szerint volt, akit annyira megráztak a történtek, hogy még 40 perccel később is sírt.

A sérültekhez azonnal riasztották a mentőket, a 75 éves nő – aki egyébként unokája lánybúcsúján vett részt – a fején sérült meg, kórházba került; csakúgy, mint a táncos, akiről annyit árult el a londoni mentőszolgálat, hogy lábsérülést szenvedett.

A szemtanúk szerint Lewis Riches lábai elég rosszul néztek ki az esés után, de a táncos leginkább a 75 éves nő állapota miatt aggódott. A Dreamboys tagjára fél év kihagyás vár.

Egy évvel ezelőtt ugyanennek a társulatnak az előadásán sérült meg egy másik nyugdíjas:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik