Élet-Stílus

Egy szál kötényben szolgáltak fel kigyúrt pasik az idősek otthonában

Fiatal, izmos, egy szál kötényt viselő, egyébként teljesen meztelen férfiak szolgáltak fel háromfogásos vacsorát az angliai Colchesterben, a Milton Care Lodge idősek otthonában – írja a Metro.

Az asztaloknál 23 hölgy ült, közülük tizenegyen élnek az otthonban, a többiek külsős vendégek voltak: a lányaik és az unokáik. A szexi pincéreket a Milton személyzete bérelte fel, az egyik lakó, a 89 éves Joan Crop kívánságára.

Bármikor kérdezed meg Joant, hogy szeretne-e valamit aznap, mindig azt válaszolja, hogy egy férfit, úgyhogy egyáltalán nem voltunk meglepve, amikor előállt az ötlettel

– mesélte Clarie Martin, az intézmény szabadidő-koordinátora.

Fotó: Essex Gazette / SWNS.com

Miután a kollégákkal megbeszélték a teendőket, Martinék az interneten keresték meg a sztrippereket közvetítő céget, ahol jót nevettek az ajánlaton, de szívesen vállalták a munkát. A gondozók külön kérték a meztelen pincéreket, hogy flörtölgessenek kicsit az idős hölgyekkel.

A férfiak pedig túlteljesítették, amit vállaltak: vacsora után megkérdezték a hölgyektől, hogy melyikük szeretne esetleg egy kis masszázst. Mindannyian jelentkeztek.

A legidősebb hölgy, a 99 éves Doll Jenkins rögtön jelezte, hogy nagyon szeretné, ha a férfiak visszatérnének az otthonba a századik születésnapjára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik