Élet-Stílus

Titokban, nappal forgattak pornófilmet a kaliforniai könyvtárban

Santa Monicában attól tartanak, hogy mindez nyitvatartási időben történt.

Felháborodást váltott ki az a szexvideó, amelyről kiderült, hogy a Santa Monica-i közkönyvtár falai között készült, valószínűleg nyitvatartási időben.

A több mint 10 perces felvételen egy lány látható, aki a kaliforniai város utcáin sétálgat. Néhányszor felhúzza a ruháját, elmegy a helyi általános iskola épülete előtt is, majd bemegy a könyvtárba,

ahol nem könyveket kezd olvasni, hanem valami egészen mást csinál. Egy férfi is felbukkan a felvételen, legalábbis az egyik testrésze.

A CBS híradásában megszólal egy közelben lakó nő, aki szerint belegondolni is borzasztó, hogy akár egy gyerek is szemtanúja lehetett volna a furcsa pillanatoknak.

A pornóvideó főhősének személyazonosságát nem fedték fel , de mint mondták, annyit lehet róla tudni, hogy nem ez az első felnőttfilm, amiben feltűnt szereplőként.

Pusztán szakmai érdeklődéből rákerestünk az említett filmre, a PornHub-on találtuk meg (elnézést, nem linkeljük), a két főszereplő a könyvtárban valóban suttogva beszél egymással, de olvasónak látszó ember alig-alig látható a képeken, így vagy mégsem nyitvatartási időben (hanem csak statisztákkal) történt a forgatás, vagy épp senki sem járt abban az időpontban azoknál a polcoknál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik