Gerillamódszerekkel terjesztik a kovászos kenyeret

Aki egyszer elkezd kovászos kenyeret sütni, az onnantól kezdve nem vesz több kenyeret a boltban – mondja Gabi, a KovászLabor nevű Facebook-csoport alapítója. A Brancs mostani adásában egy szigorúan szakmai alapon működő közösséget mutatunk be, aminek tagjai megszállott kenyérsütők, pontosabban kizárólag kovásszal készülő kenyeret tesznek a péklapátra. Tagjai között vannak hobbi sütők, és Dél-Angliában kézműves pékséget üzemeltetők is. Videónkban azt is megmutatjuk, hogy miben különbözik a boltokban kapható, hagyományos eljárással, élesztővel készült kenyértől az egészségesebb kovászos kenyér.
Korábban a témában:

Szponzorált tartalom

A videó a Facebook támogatásával készült.

Legfrissebb videók
Kiemelt videók
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.