Élet-Stílus

Parajelenség az üzletben: VALAMI eltolta a rekeszt, hatalmasat esett az alkalmazott

Egyszer csak magától megmozdult a fellépőnek használt láda a skót szupermarketben. Videó.

Amikor azt mondjuk, Skócia és szellemek, az emberek jelentős része bizonyára ódon kastélyokra asszociál, hiszen a viccekben (és persze a parajelenségek hívői szerint a valóságban) leginkább ilyen környezetben szoktak megmagyarázhatatlan történésekről beszámolni. De ha mondjuk nem is egy középkori hotelszoba jut eszünkbe, valószínűleg a szupermarket az utolsó helyszín, ahol kísértetek felbukkanására tippelnénk.

Pedig az alább látható videó egy skóciai élelmiszerboltban készült, és bizony látható rajta valami, amit elsőre nehéz megmagyarázni. A Mirror brit bulvárlap cikkéből kiderül, hogy az Irvine-ban található Bourtreehill Supermarket egyik alkalmazottja, Elise megpróbál feltenni egy árut a polcra, és már lépne fel a rekeszre, hogy felérje, ám ebben a pillanatban a fellépőként használt láda egyszer csak magától odébb csúszik, az árufeltöltő/eladó pedig irgalmatlan nagyot esik. Nézzük csak a biztonsági kamera felvételét:

https://www.facebook.com/BHillSupermarketVillageCentre/videos/534982463770440/

 

Az üzletvezető a Facebook-posztbanStacyről, a helyi szellemről” értekezik, akit valamiért (egészen pontosan egy flört-ügy miatt) felbosszantott Elise, ezért bosszút állt rajta. A menedzser ezt írja a bejegyzésben:

Amikor visszanéztük a biztonsági kamera felvételeit, azt láttuk, hogy a rekesz anélkül mozdult meg, hogy bárki hozzáért volna.

Mi ügyes marketingesre és profi videóvágóra tippelünk. Ön szerint mi történhetett?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik