Élet-Stílus

Hangosan szexelő szellemek rémisztgetik egy skóciai fogadó vendégeit

A tulajdonos is elismeri, a Loch Lomond partján álló Drover’s Inn elég félelmetes hely tud lenni éjjelente.

Legendás hely a skóciai Loch Lomond tó északi partján fekvő Drover’s Inn fogadó. Akik eltöltöttek ott egy éjszakát, pláne akik dolgoztak egy ideig a falai között, rendszerint fura dolgokról szoktak mesélni. Történeteikben titokzatos zajok, mozgó tárgyak, félelmetes nevetés, maguktól nyíló, vagy záródó ajtók bukkannak fel, és különös módon, megmagyarázhatatlan szexzajok – írja a Daily Star című brit lap.

A XVIII. században alapított, vagyis több mint háromszáz éves Drover’s Inn Skócia egyik legrégibb fogadója. Eredetileg marhakereskedők használták, akik a felföldi legelőkről, a tó mentén terelték le az állataikat a délebbre fekvő települések vásáraiba. A legenda szerint, már ők is hallották azokat

a fura, szeretkezésre emlékeztető zajokat, amik az egyik szobából szoktak kiszűrődni éjjelente.

Yvonne McStravick, a Drover’s Inn közösségi médiáért felelős menedzsere azt mondja, a férjével eltöltöttek egy éjszakát abban a szobában, de egy szemhunyásnyit sem tudtak aludni. Egy másik alkalommal, amikor inkább a jacuzzi-szobát választották, a 38 éves nő kiválóan aludt, csakhogy amikor felébredt, a teste tele volt apró véraláfutásokkal. A mai napig nem tudja mi történhetett.

McStravick azt mondja, nem ritka, hogy a vendégek panaszkodnak a hatos szobából kiszűrődő zajok miatt. Nemrég egy házaspár például azt mondta, alig tudtak elaludni az éjjel, mert a szomszéd szobában valakik órákon át hangosan szexeltek, és a hangokból úgy tűnt, nem is csak ketten voltak.

Egy Christopher Higgins férfi az apjával töltött egy éjszakát a Drover’s Innben, még 2016-ban. Az apja sokat mesélt neki a kísértetjárta fogadóról, de ő nem akart hinni neki. Végül beleegyezett, hogy személyesen nézik meg, mi igaz legendából. Higgins profi fényképezőgépet is vitt magával, hogy ha bármi földöntúlit lát, lefotózhassa. Este a bárban egy nő megkérdezte tőle, sikerült-e bármit is lencsevégre kapnia. Mielőtt válaszolhatott volna, egy nevető kislány bukkant fel a férfi mellett, majd gyorsan el is tűnt. Higgins tudta, hogy azon az estén egyetlen gyerek sem volt a fogadóban.

Egy nő arról mesélt, hogy húsz éve, amikor a fogadó hatos szobájában aludt, jéghideggé vált a teste jobb oldala. Másnap megtudta, hogy ez mással is előfordult már.

Azt mondják, régen egy kislány belefulladt a tóba, a testét pedig a hatos szobába vitték. A vendégek ezért érzik néha, hogy a kislány ott fekszik mellettük az ágyban.

A fogadó jelenlegi vezetője, a 21 éves Ally Campbell azt mondja, ő is rendszeresen hall fura zajokat éjjelente, amikor már mindenki lefeküdt aludni. Úgy gondolja, hogy Geoge, egy korábbi törzsvendég jár vissza a fogadóba, akinek a hamvait a bár egyik polcán tartották, csakhogy az urnát nemrég ellopták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik