Élet-Stílus

Saját macskája másává változhat egy bizarr szolgáltatással

Sok gazdi valódi családtagként kezeli házikedvencét, ami megnyilvánulhat abban is, hogy apró ruhácskákat vásárol neki. De valószínűleg kevesen gondolnak arra, milyen jó lenne szeretetből beöltözni úgy kinézni, mint a saját állatuk, ami egy japán tervezőnek és csapatának köszönhetően már elérhető vágyálom.

A Shindo Rinka olyan élethű, emberek által viselhető maszkokat készít a választott házikedvencekről, ami épp olyan bizzarrul fest a valóságban, mint ahogyan hangzik – szúrta ki a Ladbible. Aki szívesen beöltözne a saját macskájának, annak 300 ezer jen körüli összeget kell kifizetnie, ez körülbelül 775 ezer forintot jelent.

Rinka eleinte modellező workshopok keretén belül dolgozott, de már vállalnak házhoz szállítást a tengerentúlra is a netes rendelésekhez. A megrendelőnek mindössze egy fotót kell mellékelnie a házi kedvencről, utána a szobrászokból álló csapat 3D-s modellt készít, amit szőrrel von be.

A jelmezek eléggé megosztóak a netezők körében, van aki szerint kifejezetten viccesek az emberméretű viselhető macskafejek, míg mások inkább bizarrnak, félelmetesnek találják az alapkoncepciót.

Forrás: Shindo Rinka
Forrás: Shindo Rinka

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik