Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: 14 milliót költött műtétekre a külseje miatt szekált lány, most megőrülnek érte a férfiak

Mint minden héten, ezen is összeszedtük azokat a cikkeinket, amik tavaly ilyenkor a legjobban érdekelték olvasóinkat.

A most 25 éves, svájci Celine Centinót tinédzserként folyamatosan piszkálták a külseje miatt, ami persze nagyon rosszul esett neki. Aztán 2013 után elkezdett plasztikai sebészekhez járni, jó sokat el is költött a műtétekre. Az előtte-utána képek alapján el sem hinnénk, hogy tényleg ugyanaz a nő szerepel rajtuk.

14 milliót költött plasztikai sebészre a külseje miatt szekált lány, most megőrülnek érte a férfiak
Mintha nem is ugyanaz az ember lenne. A változástól le fog esni az álla.

Ryan James pénzügyes karrierjét váltotta arra, hogy hivatalos dzsigoló legyen. Egy este 110 ezer és 1,7 millió forint közötti összeget is megkeresett abban a hat évben, mikor ezzel foglalkozott. Élményeiről könyvben számolt be, írt arról, kik voltak a kliensei, és arról is, hogy miket kértek tőle.

Tavaly ilyenkor futott az RTL-en a ValóVilág9, amiben a kemény párbeszédek mellett arról is szó volt, hogy VV Csoki mennyire nagyon szeretett volna „parittyázni”. Aztán egy este Reni segítségével össze is jött, íme:

VV9: VV Csoki összemaszatolta VV Renit
Akkor ez most parittyázás volt vagy nem?

Három nő egy perth-i szexboltból lopott szexuális segédeszközöket, egészen pontosan luxusminőségű vibrátorokat. A próbafülkében kicsomagolták őket a csomagolásból, majd elvitték őket. A legértékesebb közülük az 58 ezer forintba kerülő Come Hither Rabbit nevű termék volt.

Ez a három nő vibrátorokat lopott 123 ezer forint értékben
A rendőrség két nőt keresett, akik 600 dollár, azaz 123 ezer forint értékben loptak el szexjátékokat egy szexshopból. Három nő a perth-i Libido nevű

A Szexszigetről már több alkalommal is írtunk, éppen egy éve azért, mert ingyenjegyet lehetett rá nyerni. Az egyébként másfél millió forintba kerülő belépővel korlátlan mennyiségű alkoholt és drogot lehetett elfogyasztani, amellett, hogy a vendégek boldogságáról 60 kolumbiai prostituált gondoskodott.

Ingyenjegyet lehet nyerni az idei Szexsziget bulira, és az érdeklődés hatalmas
A karib-tengeri magánszigeten tartott négynapos partyra egyébként másfélmillió forint a belépő.

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik