Élet-Stílus

Ingyenjegyet lehet nyerni az idei Szexsziget bulira, és az érdeklődés hatalmas

A karib-tengeri magánszigeten tartott négynapos partyra egyébként másfélmillió forint a belépő.

Idén újra megrendezik a Szexsziget néven elhíresült, négynapos bulit, ahol a résztvevők semmi mást nem csinálnak, mint kolumbiai prostituáltakkal szexelnek, és közben folyamatosan szedik a legkülönfélébb drogokat. A karib-tengeri, magántulajdonban lévő szigeten tartott eseményre sokan el szeretnének jutni.

Azok is, akiknek nincsen másfélmillió forintja, hogy kifizesse a belépőt. De nekik sem kell elkeseredni. A bulit szervező kolumbiai cég ugyanis lehetőséget ad egy szerencsésnek, hogy ingyen élvezhesse a Szexsziget nyújtotta élvezeteket, amiben benne van a korlátlan alkohol- és drogfogyasztás, valamint a 60 kolumbiai prostituált.

Az interneten tarhál egy srác, hogy eljuthasson a szexszigetre
Azt állítja magáról, hogy szűz, és az orgia lenne számára a legjobb tűzkeresztség.

Az ingyenjegy megnyerésére csak a szervező cég honlapján kell megvásárolni bármit, amit ott árulnak, és ezzel a vásárló részt vesz egy sorsoláson. A nyertes nevét december elsején húzzák ki, és ő ingyen utazhat el a bulira.

A cég szóvivővje a The Sun brit bulvárlapnak elmondta, hogy még őket is meglepte a hatalmas érdeklődés. A bejelentés utáni napon 80 százalékkal nőtt a forgalom az oldalon, és a szóvivő közlése szerint két nap alatt eladták az egész készletet.

Sex Island PROMO VIDEO from GG Colombia on Vimeo.

A tavalyi bulin történtekről az egyik résztvevő, egy amerikai fogász nemrég számolt be a The Sunnak. A csak Ryan néven említett férfi elmondása szerint a a bulizás már azon a hajón elkezdődött, amivel a résztvevőket elvitték a szigetre. Már ott kiválasztották maguknak azt a két lányt, akivel az egész buli alatt minden kívánságukat teljesítik.

Egy résztvevő elárulta, mi zajlik a hírhedt karib-tengeri Szexsziget buli orgiáin
Annyira jól érezte magát, hogy az idei négynapos eseményre is kifizeti a másfélmilliós belépőt.

Az igazi trópusi paradicsomként jellemzett szigeten aztán végleg elszabadult a buli. A lányok mellett a legkülönbözöbb drogok várták a vendégeket, az elterjedt, ismert szerek mellett olyanok is, amiről Ryan soha életében még nem hallott. A legemlékezetesebb az volt Ryan számára, amikor egyszerre 15 lánnyal bújhatott ágyba. Elmondása szerint erre mind a 30 vendégnek lehetősége volt, de csak egy órára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik