Élet-Stílus

Ezek a legszexibb városok egy kutatás szerint

Miami – a Big 7 Travel kutatása szerint az amerikai metropolisz a világ legszexibb városa, méghozzá egy olyan rangsorban, ahol azokat a városokat hasonlították össze, ahol a legtöbb a szexhez kapcsolódó kulturális aktivitás, pezsgő a szexuális élet, és szingli embereknek ideálisak lehetnek. A nemzetközi utazásokat lebonyolító iroda a saját adatbázisából és online keresésekből szűrte le az eredményt. Azt is számításba vette, hogy a lakók melyik városról gondolkodnak így, és azt is, hogy a különböző nemzetek hogyan vélekednek magukról „szexisségben”.

Miami azért nyerhetett, mert nagyon sokszínű a buliszférája, és vibráló éjszakai élete van. A második hely már kevésbé meglepő: Párizs nyerte el az ezüstérmet, a bronzérmes pedig, bármilyen furcsa is, Denver lett, amiről megint nem a szexi úticél jutna az ember eszébe.

Fotó: iStock

Koppenhága nyerte el a listán a negyedik helyet, méghozzá részben azért, mert a dánok az utazási iroda által megkérdezettek szerint a második legszexibb nemzet a világon.

Az ötödik Cape Town lett, és a dél-afrikaiak kerestek rá globálisan harmadik leggyakrabban a szexjátékokra az interneten. A listában még két várost neveztek meg: a hatodik a svájci Zürich, a hetedik pedig a francia Cap d’Agde lett, így Franciaország és az USA azok az országok, amelyek két várossal is képviseltetik magukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik