Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: Nem sokkal az első szex után kómába esett a bionikus péniszű férfi

Mint minden héten, ezen a héten is elővettük az olvasóink körében egy éve ilyenkor nagyot menő cikkeinket.

Épp egy éve hunyt el Olaszország leghíresebb playboya, „Rimini Romeója”, miközben egy 23 éves turistával szexelt. 63 éves korában érte a halál Maurizio Zanfantit, aki elmondása szerint egy jó nyáron akár 200 nővel is lefeküdt. Az olasz sajtó szerint úgy ment el, ahogy szeretett volna. Már az élők sorából.

Több mint 6000 nővel feküdt le életében, az utolsót már nem élte túl
„Rimini Romeója” 63 éves korában hunyt el.

Egyesek nagyon fura hobbival rendelkeznek

– nyilatkozta az a kamionsofőr, aki videóra vette, pontosabban a fedélzeti kamerája, ahogy az angliai Northampton mellett, az M1-es autópálya szélén, egy férfi a szalagkorlátnál szexel egy guminővel.

Nem megyünk túl messze a következő hírrel sem. Egy derbyshire-i hentes a boltja előtti táblán szeret vicces üzeneteket hagyni, de tavaly ilyenkor talán túl messzire ment, legalábbis sokan – főleg vegánok – felháborodtak a feliratán.

Durva viccel hergeli a vegánokat egy brit hentes
Mindig viccelődik, de sokak szerint, most túl messzire ment.

Andrew Wardle pénisz nélkül született, 44 éves korában építettek be neki egy műpéniszt, amit ki is próbált magyar származású barátnőjével.

Annyira elégedett vagyok vele! Ez fantasztikus!

– nyilatkozta utána a barátnő, Fedra Fabian, de aztán nem sokkal később a férfi kómába esett. Öt napig feküdt így, és először nem lehetett tudni, az új szerve miatt, vagy esetleg más okból.

Stephen Ringo élete mire 39 éves lett, teljesen tönkrement. A felesége is elhagyta, mert egyszerűen képtelenek voltak szeretkezni a férfi hatalmas súlyfeleslege miatt. Ringo a helyzetet megelégelve, eldöntötte, lefogy. És sikerült is neki, nem kis meló árán. Az előtte-utána képnél nincs is ennél nagyobb bizonyíték.

Mutatjuk, hogy néz ki most a férfi, aki több mint 100 kilót fogyott, hogy újra szexelhessen
A túlsúlya miatt tönkrement az élete, de meg tudta változtatni a saját sorsát.

Ha nem akarsz lemaradni a celebhírekről…

akkor neked szól legújabb Facebook-oldalunk, a Nejlon, ahol éppen egy szuper közösség épül és ahol a hazai híres és/vagy érdekes emberek vannak a középpontban.

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik