Szórakozás

Mutatjuk, hogy néz ki most a férfi, aki több mint 100 kilót fogyott, hogy újra szexelhessen

A 39 éves férfi, Stephen Ringo élete tönkrement, méghozzá a hatalmas súlyfeleslege miatt. A kapcsolata tönkrement a férfinak, mert az extrém túlsúlya miatt nem tudott szexelni a feleségével. Ringo depresszióba esett, emiatt még többet evett és bekerült egy szörnyű mókuskerékbe, amiből nem tudott kiszállni.

A férfi aztán megrázta magát és elkezdett tudatosan élni. Szörnyű nehézségeket kellett átmennie minden egyes leadott kiló után.

A helyzet nagyon komoly volt, Stephen Ringo egy időszakban túlzás nélkül majdnem olyan széles volt, mint amilyen magas. Valósággal haldoklott, egy idő után már nemcsak a szexre nem lett volna képes, hanem az életre sem.

A szoftvertervező férfinek nem volt ismeretlen a sportos életmód, a középiskolában ugyanis erőemelő bajnok volt. A kilók a szisztematikus edzésnek köszönhetően elkezdtek lemenni Ringóról, aki azt is elárulta, hogy mi a titka:

A fogyás 99%-ban fejben dől el, ha eldöntötted, hogy fogyni fogsz, akkor a többi az már magától fog jönni.

És hogy mi okozta Ringo elhízását? A rengeteg gyorskaja, a mozgásszegény életmód. Az ember élete ilyen egyszerűen tönkre tud menni. És hogy hogyan néz ki az extrém fogyás után a férfi?

MUTATJKUK!

Kép: SWNS

A fotó magáért beszél.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik