Élet-Stílus

Kis Grófóhoz mentőt hívtak hasfájása miatt

„Nem is tudtam, hogy létezik ekkora fájdalom.”

Az énekes nemrég rövid látogatás tett egy kórházban, miután rosszul érezte magát egy hosszú nap után. A baj azonban nem túl nagy.

Megszületett Kis Grófo harmadik gyereke, Tünde
Csak "kis hercegnőként" emlegeti a mulatós sztár.

Óriási nyomást éreztem a gyomromban, addig nem is tudtam, hogy létezik ekkora fájdalom. Nem tudtuk, mi okozhatja, mentőt hívtunk, és bementünk a kórházba, ahol alaposan kivizsgáltak. Kiderült, hogy valószínűleg a stressz és a teljes kimerültség okozta a bajt. Az orvosok szerint legyengülhetett az immunrendszerem, köszönhetően az elmúlt évek hajtásának. Beleköltözött a stressz a gyomromba

– mesélte a Blikknek Kis Gófo, akit érkezése után hat órával már haza is küldtek.

A családomnak megígértem, megpróbálok lassítani, mert halálra rémültek. Édesapám is, aki a hír hallatán messziről rohant be hozzám a kórházba. A feleségemről nem is beszélve, aki a picivel otthon izgult értem. Az a baj, hogy nem szeretek csalódást okozni a közönségemnek, arról szó se lehet, hogy lemondjak egy bulit, és nemet is nehezen mondok. Van, aki egy évre előre foglalt le, mert a fiának az a vágya, hogy találkozzon velem a születésnapján. Egy ilyen apukának mit mondhatnék?

Kiemelt kép: Facebook/Kis Grófo

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik