Élet-Stílus

Kis Grófo: Bízom benne, hogy a szakértők méltányosak lesznek, mert nem érzem magam hibásnak

A mulatós zenész még tavaly decemberben szenvedett autóbalesetet, amikor Audija két kamionnal ütközött. Három utasa meg is sérült, de Kis Grófo úgy érzi, semmiben sem hibázott. Az ügyben most lezárult a nyomozás és már az ügyészség előtt van az eset.

Az ügyben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt van folyamatban büntetőeljárás, a rendőrség egy férfit hallgatott ki gyanúsítottként. A Tatabányai Rendőrkapitányság 2018. július 9. napján megküldte az iratokat az illetékes Tatabányai Járási és Nyomozó Ügyészségnek, azonban az ügyben érdemi döntés még nem született

– közölte a Borssal a Komárom-Esztergom megyei főügyészség szóvivője, dr. Miskolczi Ivett.

Kis Grófo (Array)
Kis Grófo reagált arra, hogy Szabó Kimmel szerint értékelhetetlen szemét a zenéje
A mulatós előadónak rosszul esett a színész kritikája.

Kis Grófo eközben reméli, hogy számára kedvező döntés születik.

Sokan azt gondolták, hogy a leállósávban közlekedtem, de nem ez történt. Egy kanyar utáni torlódásban történt a baleset, nem száguldoztam és hiába fékeztem, sajnos már nem tudtam megállítani az autót. Nem tudom, mit fognak dönteni, de bízom abban, hogy a szakértők átlátják a helyzetet és méltányosak lesznek, mert egyáltalán nem érzem magam hibásnak, és abban a helyzetben ez tűnt a legjobb manővernek. A csúszós útviszonyok között ilyesmi bárkivel megtörténhet, és amikor én vezettem, soha még csak hasonló sem történt.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik