Élet-Stílus

A robotporszívó átment a kutyakakin, majd nekiállt végigmenni a lakáson, és az eredmény nem tisztaság lett

Nem akarjuk elképzelni, milyen szag maradt utána.

A robotporszívó nagyon kényelmes megoldásnak tűnik a takarításra. Nem kell ott állni a hangosan zörgő porszívó mellett, szenvedni a nehezen elérhető sarkokban, valamint az asztalok és ágyak alatt összegyűlt porral és görnyedten, egyre jobban fájó háttal tologatni és húzogatni a csövet. Elég csak elindítani a kis gépet, ami aztán szépen végigmegy az egész lakáson, pormentes tisztaságot hagyva maga után.

Kivéve, ha valaki háziállatot tart, mondjuk egy kutyát, mint az a floridai férfi, aki Facebook-oldalán osztotta meg, mit művelt a robotporszívója, miután megpróbálta eltakarítani az eb ürülékét a konyha padlójáról.

Közzétette: Ryan Landy – 2019. július 14., vasárnap

A Coral Springsben élő Ryan Landy a Redditen elmondta, a kutyáját nemrég fogadta örökbe, és az állat még nem szobatiszta, és ezért volt a kutyaszar a konyhában. Ami a Roomba takarítóprogramja után már nem csak a konyha padlóján volt megtalálható, hanem mindenhol, ahol utána a robotporszívó járt.

És még nem is a padló állapota volt a legrosszabb. Amikor Landy megtalálta az egyik sarokban a gépet, és megfordította, kiderült, hogy az ürülék a porszívóba is beette magát, nem is picit.

Közzétette: Ryan Landy – 2019. július 14., vasárnap

A Redditen több kommentelő is megjegyezte, hogy már vele (vagy az egyik barátjával) is megtörtént már ilyen eset, és kiderült, ez olyan sokszor elő szokott fordulni, hogy a gép gyártója már évek óta tud erről.

Őszintén szólva, sok ilyennel találkozunk

mondta el a gépet gyártó cég szóvivője még 2016-ban a Guardiannek. A brit lapnak elmondta, mérnökeik még nem hozakodtak elő egy olyan megoldással, amivel a hasonló baleseteket meg lehetne előzni. Inkább csak azt szokták tanácsolni a kutyásoknak embereknek, hogy ne időzítsék be a gépet egy olyan időpontra, amikor nincsenek otthon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik