Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: a legújabb szexrobot olyat tud, amire senki nem számított

Ahogy azt már megszokhatták, ezúttal is mutatjuk azokat a cikkeket, amik a legjobban érdekelték olvasóinkat egy évvel ezelőtt.

A legújabb szexrobot olyat tud, amire senki nem számított

Napjaink technológiai fejlődése nemcsak az autógyártásra, az űrkutatásra és a mesterséges intelligenciák fejlesztésére van jelentős hatással, de olyan jóval elemibb területekre is, mint a szexuális élet, amit egyre több gyártó igyekszik feldobni egyre fejlettebb szexrobotokkal.

A legújabb szexrobot olyat tud, amire senki nem számított
1,3 millió forintba kerül, de még csak nem is ez a legdurvább benne.

Felpofozta a pap a keresztelőn síró babát – videó

Bejárta az internetet az az alább is megtekinthető videó, amely egy keresztelő előtt készült Franciaországban.Nem véletlen, hogy csak az országot írjuk: a család kérésére nemcsak a felvételen szereplők nevét nem hozták nyilvánosságra, de azt sem, hogy melyik település melyik templomában készült a videó.

Felpofozta a pap a keresztelőn síró babát – videó
A család nem értékelte az atyai taslit.

Szinte biztos, hogy eddig rosszul nyaltál

Amikor a férfi lecsúszik a nő lába közé és megcsókolja, onnan tudja, hogy jó úton jár afelé, hogy fantasztikus élményben részesítse a nőt, ha egyáltalán vágyik erre, és szívesen teszi. A nyalásnál sajnos nincs kifejezőbb szó erre, hogy rögtön magyarázkodással kezdjük, lehetne finomkodni a nyalakodással vagy a szájjal kényeztetéssel, de a nyalás talán az egyetlen olyan szó, amiről egyértelműen tudja mindenki, miről van szó.

Szinte biztos, hogy eddig rosszul nyaltál
Nem a hízelgésre gondolunk.

Kisebb tömeg nézte és videózta az ablakban párjával hancúrozó férfit, aztán volt nagy döbbenet, amikor meglátták, kivel csinálja (18+)

Tucatnyi ember verődött össze Hongkongban egy jól kivilágított lakás előtt, hogy röhögcsélve nézze, ahogy egy pár szeretkezik, gyakorlatilag az ablakban. A kukkoló tömeg nevetgélve figyelte a Sheung Wan negyedben található lakásban zajló akciót, és persze többen a mobiljukkal videót is készítettek a nem mindennapi látványról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik