Szórakozás

Egy éve ilyenkor: Undorító, amit ez a nő a medencében művel – Videó

Ezen a héten is összegyűjtöttük azokat a cikkeket, amik a legjobban érdekelték az olvasóinkat egy évvel ezelőtt.

Hatalmas felháborodást váltott ki egy videó, amin az látható, hogy egy nő egy hotel medencéjének partján ülve borotválja a lábát. A felvételen látszik, hogy az egyrészes fürdőruhát viselő nő, úgy szőrtelenít a közös medencében, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, egyáltalán nem foglalkozik a körülötte lubickoló gyerekekkel.

Undorító, amit ez a nő a medencében művel - Videó
Nehogy evés közben kattintsa le ezt a cikket!

A drogdíler tehénistállónak álcázott luxusháza

Megpróbálta elrejteni, de végül csak lebukott az a drogdíler, aki egy 439 millió forintot érő luxusingatlant építettet ki. A ház kívülről egy tehénistállónak tűnik, de van benne hat hálószoba, diszkó, edzőterem és könyvtár is.

Drog miatt tépte ki saját szemeit egy lány

A 20 éves Kaylee Muthart kristályos metamfetamin hatása alatt annyira elveszítette az eszét, hogy pusztakézzel kitépte helyükről a saját szemeit. A lány a People-nak nyilatkozott, elmondta, hogyan él együtt tettének következményeivel.

Üzent a lány, aki a drog miatt tépte ki a saját szemeit
Kaylee Muthartról mi is írtunk korábban.

Szörnyű hiba

Egy brit anyuka 39 fokos lázzal vitte egy kórház sürgősségi osztályára kétéves kisfiát. Ott közölték vele, hogy a gyereknek fülgyulladása van, antibiotikumot írtak fel neki, és hazaengedték. A gyerek pár órán belül meghalt.

Hazaküldték a sürgősségiről a kétéves gyereket, órákon belül meghalt
Az angol kisfiúnál fülgyulladást diagnosztizáltak. Tévesen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik