Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: rendkívül bizarr módon bukott le a férj a szobalánnyal

Ahogy azt már megszokhatták, ezúttal is mutatjuk azokat a cikkeket, amik a legjobban érdekelték olvasóinkat egy évvel ezelőtt.

Egy éve leginkább a világ különböző tájairól beérkező furcsa hírek váltották ki a legnagyobb érdeklődést, például egy kenyai férfi lebukásának története, aki akárhogy próbálta titkolni felesége előtt, hogy olykor szeretkezget a szobalányukkal, végül a lehető legbizarrabb módon bukott le egy szállodában.

Hollywoodból is jött egy sztori, ám ezúttal nem világsztár szolgáltatta, hanem egy hatalmas péniszű színész. A 47 éves Jonah Falcon azt állítja, hogy a csaknem 35 centi hosszú szerve tette tönkre a hollywoodi karrierjét, szerinte az erről szóló pletykák miatt nem kérik fel a rendezők komolyabb szerepekre.

Fura módon az is sok olvasót érdekelt, hogy mi az, amit nem ajánlatos tenni egy vibrátorral. Közeleg a nyári vakációk ideje, úgyhogy ismét aktuális a téma:

Ezt az egy dolgot semmiképp ne csináljuk a vibrátorunkkal!
Még börtönbe is kerülhetünk miatta.

És persze a hazai sztárok is izgatták a közvéleményt: leginkább Liptai Claudia esküvőjének titkos részletei, valamint Palvin Barbara sosem látott fotói.

Palvin Barbara soha nem látott backstage-fotókat mutatott
Egy bikinis fotózásról osztott meg pár igen érdekes fotót a modell.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik