Élet-Stílus

Az interneten tarhál egy srác, hogy eljuthasson a szexszigetre

Biztosan sokan emlékeznek rá, négynapos szexnyaralást hirdetett november végére egy Good Girls (Jó lányok) nevű cég, egy kolumbiai magánszigetre. A hosszú hétvégén harminc ember vehetett részt, fejenként ötezer dollárért (kb. 1,3 millió forintért).

Cserébe hatvan, vagyis fejenként két prostituált leste minden pillanatban a vendégek óhajait. Igény szerint, napi fél órára, egyszerre tizenhat lány állt rendelkezésre. A részvételi díj emellett korlátlan mennyiségű ételt, italt és alkoholt tartalmazott. A szervezők ráadásul azt állították, hogy a magánszigeten a kábítószer-fogyasztás sem probléma, ez pedig a végtelen mennyiségű kokainnal egyenlő Kolumbiában.

Bár a kolumbiai hatóságok felháborodtak a buliról szóló híreken, és azt ígérték, mindenkit, aki a rendezvényre érkezik, szó nélkül deportálnak az országból, a szervezők szerint, minden a terv szerint zajlott, csak egy másik, meg nem nevezett helyszínen.

A brit Mirror a szexhétvége közepén felhívta az egyik szervezőt, aki elmondta, hogy minden a legnagyobb rendben, a vendégeik remekül szórakoznak, bár gyakorlatilag semmit sem aludtak az első 48 órában. A beszélgetés idején, a résztvevők állítólag épp egy yachton bulizgattak az anyaszült meztelen lányokkal, miközben egy meglepetés sztárvendég szolgáltatta a zenét.

A szervező szerint, annyira jól alakult minden, hogy meghirdették a következő, többnapos orgiájukat is, szilveszterre. Ebbe a buliba szeretne eljutni egy srác, akiről mindössze annyit lehet tudni, hogy szűz, és amerikai. Illetve ez sem teljesen biztos, csak az, hogy egy weblap készítője ezt állítja magáról.

A sztori szerint, a Biran nevű srác többször is próbálkozott már lányokkal ismerkedni, de mindig az lett a vége, hogy írt valami nagyon nem helyénvaló üzenetet, ami miatt azonnal megszakadt a kapcsolat. Márpedig Brian szerint minden srácnak alapvető emberi joga a szex, ezért szeretné jólelkű internetezőktől összegyűjteni az ötezer dollárt, a szexsziget belépőjére.

Biran elismeri, hogy a terve kész őrültség, de úgy gondolja, hogy az őrült ötletek tették naggyá Amerikát. Lehet, hogy igaza lesz, a honlapján működő számláló szerint ugyanis, már majdnem négyezer dollárt összeszedett, és még hat és fél nap hátravan a gyűjtésből.

Gyanús ugyanakkor, hogy Brian Bitcoinban, és más kriptovalutákban gyűjtöget, így gyakorlatilag lenyomozhatatlan, hogy hová kerül az adományozók pénze. Ráadásul a szexparti és az azt hirdető cég honlapját is felfüggesztették közben. Cikkünk megírásakor mindkét weblap elérhetetlen volt.

(via NewsHub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik