Élet-Stílus

Álommeló: luxusjachtokat kell tesztelni, HETI 370 ezer forintos fizuért

Útlevélre is szükség lesz, a világ minden tájára kell utazni a munka miatt.

A világ egyik legjobb állását hirdette meg a milliomosokra szakosodott londoni Hush Hush online luxusáruház. A cég ugyanis jachttesztelőt keres. Akinek az lesz a feladata, hogy egy héten keresztül egy luxusjachton éljen, majd beszámolót írjon az élményről. És ezért ezer fontot, azaz nagyjából 370 ezer forintot fizetnek. Minden egyes hétért és beszámolóért.

A cég kiemelte, hogy a nyerő jelölt egy év alatt akár 50 jachtot is kipróbálhat, és ez idő alatt majdnem 19 millió forintot gyűjthet össze, miközben egy luxusjachton éldegél. És közben még utazgathat is. Az álláshirdetés szerint ugyanis a jelentkezőknek készen kell állnia arra, hogy bárhova elküldhetik hajót tesztelni az egész világon.

A követelmények között kiemelték, hogy a jelentkezőknek nem kell tudniuk semmit a yachtokról, de egy kis háttértudás azért nem árt, ha van. Az utazások miatt 21 évesnél idősebb emberek jelentkezését várják, akiknek van útlevelük, és bármikor készen állnak az utazásra.

A világ leglazább állása, ahol azért fizetnek havi 340 ezret, hogy füvet szívjon és utazzon
A kaliforniai cég természetesen az utazásokat is teljes egészében állja.

A tesztelőnek az egy hét alatt kötelezően ki kell próbálnia mindent a jacht fedélzetén, hogy megbizonyosodjon arról, a hajó megfelel-e a magas elvárásoknak. És a mindenben tényleg minden benne van, az ágyaktól kezdve a zuhanyzókon át az összes ajtóig és elektromos aljzatig.

A cég alapítója közölte, hogy egy megbízható, keményen dolgozó munkaerőt keresnek, akinek jó szeme van kicsi részletekhez, és elvárás, hogy olyan dolgokat vegyen észre, ami mindenki másnak elkerülte a figyelmét. És reményét fejezte ki, hogy gyorsan megtalálják a tökéletes jelöltet az állásra.

Az biztos, hogy jelentkezőben nem lesz hiány.

A világ legjobb állása: fizetnek, hogy jól érezze magát
A kaliforniai fiatalnak nincs nehéz dolga, egy fél éven át azt csinál, amit akar. Közben pedig fizetnek is neki.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó:iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik