Élet-Stílus

Munkája: szexjátékszer-tesztelő

Szexuális segédeszközöket tesztel egy brit nő havonta átszámítva 700 ezer forintért.

A 24 éves Nat Garvey két éve dolgozik ebben a munkakörben, s a pályafutása során már több mint ezer szexeszközt próbált ki. Önértékelése szerint nem szexmániákus, hanem a normális mérvű brit női vágyak megtestesítője.

Garvey kötetlen munkaidőben dolgozik. Házimunkázik, mármint munkáltatója megbízásait otthon teljesíti. Éves fizetése 25 ezer font (havonta körülbelül 700 ezer forint). Teste átlagos, ez is foglalkoztatási előfeltétel, mivel a nagy átlagot kell képviselnie. Az állás meghirdetését a világhálón fedezte fel, és inkább csak viccből jelentkezett rá, de hamarosan komolyan vette. Nem csinál titkot foglalkozásából, családja és barátai egyaránt tudják, mivel foglalkozik. Párja szerint neki van a legjobb állása a világon, amivel a nő egyet is ért.

“A munkám mókás, változatos, megtaláltam a számításom, jobbat nem is kívánhatnék. Kipróbáltam már mindenféle fura és csodálatos eszközt, bár akadt köztük néhány borzasztó is. Osztályozom a játékszereket és hetente jelentést írok róluk” – nyilatkozta a szexmeóst a The Sun című brit lapnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik