Élet-Stílus

A világ legjobb állása: fizetnek, hogy jól érezze magát

A kaliforniai fiatalnak nincs nehéz dolga, egy fél éven át azt csinál, amit akar. Közben pedig fizetnek is neki.

Andrew Smithnek azért van ilyen jó dolga, mert megnyert egy versenyt, aminek ez volt a fődíja. Mindenki hallott már ezekről a versenyekről, a cél az, hogy a terület, ahol a munkát végezni kell, egy kis hírverést kapjon, miközben a nyertes is jól szórakozik.

Shmitnek Ausztráliát kell reklámoznia, azon belül is Új-Dél Wales tartományt, minderre pedig hat hónapja van. Tavaly decemberben kezdte és még idén májusig van ideje arra, hogy a lehető legjobban érezze magát, ehhez pedig a szervezők kilencvennégyezer dollárral is hozzájárultak, ami körülbelül húszmillió forint – írja az Express.

A szerencsés fiatal

Nyolcszázkétezer boldog pillanat

A fiúnak természetesen dokumentálnia is kell életének legboldogabb fél évét, a vállalt feladatai közé tartozik, hogy átél 802 ezer boldog pillanatot. Miért ennyit? Mert ekkora a területe Új-Dél Walesnek négyzetkilométerben. Amikor a hírportálnak sikerült beszélnie a sráccal, elmondta, hogy nagyon jól halad a küldetésével, már 480 ezernél tart.

Hogy miket csinál nap mint nap? Amit csak el lehet képzelni, ejtőernyőzik, búvárkodik, gördeszkázik, élvezi az életet, olyan ez, mint valami hosszúra nyúlt nyaralás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik