Élet-Stílus

A bikinimodell állítja: túl jól néz ki, ezért nincs párja

Csupa szenvedés neki a randizás.

Jenna Thompson bikinimodell volt a brit itv csatornán futó This Morning vendége. A reggeli műsorban többek közt arról mesélt a kétgyerekes anya, hogy miért nem talál párt.

Az ember azt gondolná, hogy egy bikinimodellnek nincs nehéz dolga ilyen téren, de Thompson állítja, hogy mióta két éve szakítottak legutóbbi barátjával, gyötrelmes a szerelmi élete. A randizást – de főképp a párkereső appokat – aknamezőként jellemezte, és mesélt legszörnyűbb randijairól is: egyszer egy parkolóőrrel hozta össze a sors, aki épp aznap büntette őt meg; egy másik alkalommal pedig egy pasi a sokadik találkán mondta el neki, hogy házas. Jenna faképnél hagyta őt, mire a férfi utána rohant, elesett, kórházba kellett vinni.

A műsor legkiemelkedőbb pillanata mégis az volt – ami később twitterezők sokaságát is kommentelésre sarkallta –, amikor a bikinimodell elárulta, miért nem jönnek össze a kapcsolatai: mert túl jól néz ki.

Szerinte minden srác csak azt akarja, senki sem vágyik komoly kapcsolatra, a rendes pasik pedig félnek tőle (nyilván mert túl tökéletes). Az egyik műsorvezető később rá is kérdezett, nem akart-e magán változtatni, mire Thompson megkérdezte,

miért ő változtasson a külsőjén, hogy más kategóriához tartozzon.

A modell egyébként elárulta, milyen számára az ideális férfi: tetovált, kigyúrt, igényes, aki művészi hajlamú, és akivel mély beszélgetéseket lehet folytatni. Jenna Thompson elmondta: a kudarcok ellenére sem adja fel, továbbra is keresi tökéletes párját.

 

Kiemelt fotó: This Morning / YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik