Élet-Stílus

Szellentése akadályozza meg a nőt, hogy szerelmes lehessen

15 éves kora hasfájással küszködik a most 30 éves Emma Frost, ami azt is jelenti, hogy szinte folyamatosan fel van puffadva és minden étkezés után szellentenie kell.

Azt mondta a Sunnak, hogy ez tönkretette a szerelmi életét, mert nem tud elmenni randizni és vacsorázni, mert egyből rohannia kell a vécére, nehogy kellemetlen helyzetbe hozza magát.

Az a legnagyobb félelmem, hogy nyilvánosan elszellentem magam, de nem tudok vele mit csinálni. Buggyos ruhákat is hordtam, hogy ne látszódjon a felpuffadásom, ami rögtön előjön, ha ettem. De a kigombolt farmer nem néz ki túl jól, úgyhogy feladtam.

– nyilatkozta a belsőépítészként dolgozó nő, akit mikor 15 évesen először jelentkeztek a fájások és a híg széklet, lisztérzékenységre is megvizsgáltak, de a teszt negatív lett. Utána az orvosok azt kérték tőle, hogy hagyjon ki bizonyos élelmiszereket az étkezéséből, hogy mire lehet érzékeny, de sehogy sem lett jobb.

Amikor elmentem a barátaimmal vagy randizni, vagy csak ültem és nem ettem semmit, vagy rohanhattam ki a közepén, amikor a hasi bajom elkezdődött. Végül inkább az előbbit választottam. Nem tudok elmenni sehova anélkül, hogy megnézzem, milyen közel van a mosdó

– mondta a szociális életének tönkremeneteléről. Amióta pedig szakított a barátjával, akitől született a hét éves lánya is, a tünetei csak még rosszabbak lettek.

Éppen ez lett volna az életemnek az a szakasza, amikor el kellett volna mennem a barátaimmal és kicsit társasági életet élni, de valahova elmenni enni egy rémálommá vált számomra

– mesélte Frost, aki szerint épp emiatt nem is tud párkapcsolatot kialakítani. Egyszer még ott is hagyta a fiút a randevújuk közepén a hasa miatt.

Ezért inkább úgy döntöttem, az lesz a legegyszerűbb és a legkevésbé fájdalmas, ha egyedülálló maradok, inkább, mint hogy mindezeken újra keresztül kelljen esnem.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik