Élet-Stílus

Milliárdosok lettek egy kaparós sorsjeggyel – nem biztos, hogy fizet a brit lottós cég

Nagyon fura körülmények között vásárolták meg a szelvényt.

A Boltonban élő Mark Goodram és régi barátja, Jon-Ross Watson napok óta buliznak: óriási pénzt nyertek egy sorsjeggyel. Vagyis még nem biztos.

A két férfi kaparós sorsjegyén az olvasható, hogy 4 millió fontos (közel másfél milliárd forint!) nyeremény üti a markukat,

ám a szerencsejáték cég egyelőre nem fizette ki nekik a horribilis összeget. Felmerült ugyanis, hogy lopott bankkártyát használtak a szelvény vásárlásakor. A nyeremény bejelentésekor a két baráttól kértek egy számlaszámot, ám mint kiderült, egyikük sem rendelkezik bankszámlával. Ami elég furcsa, tekintve, hogy kártyával fizettek a sorsjegyért, és a bankkártyákat ugyebár általában számlaszámhoz kötik a pénzintézetek.

A Sun brit bulvárlap szerint a két férfi először azt állította, hogy közös barátjuk, egy bizonyos John vette a jegyet, de nem tudják a teljes nevét, és nincs hozzá elérhetőségük. Aztán már azt nyilatkozták, hogy egy idegennek fizettek 10 fontot, hogy vásárolja meg nekik a sorsjegyet, de a férfiról azóta nem tudnak semmit, mert elutazott északra.

A lottós cég vizsgálatot indított, ami a fenti kusza sztori mellett talán azért is indokolt, mert mind a két férfi büntetett előéletű, egyiküket többek között banki csalás, másikukat betörés miatt ítélték el, egyes helyi lapok szerint a legkeresettebb boltoni bűnözők listáján is szerepeltek korábban. Mark Goodram épp a nyerés előtt néhány nappal szabadult. A férfi a Facebookon már egy csomó pénzzel pózol – ez azonban még nem a nyereményük.

Közzétette: Mark Goodram – 2019. április 22., hétfő

 

Kiemelt kép: YouTube

Tévedés történt a benzinkúton, milliomos lett a vásárló
„Valahogy éreztem, hogy ezt a sorsjegyet kell megtartanom.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik