Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: napokra voltunk a világvégétől, és nyert a Fidesz

Ezúttal is összegyűjtöttük azokat a cikkeket, amik a legjobban érdekelték az olvasóinkat egy évvel ezelőtt. Fidesz-győzelem, összeesküvés-elméletek.

Az országgyűlési választások utáni napokban a Fidesz-győzelemmel kapcsolatos cikkek voltak, amik a legjobban érdekelték az 24.hu olvasóit. Leginkább az, hogy egy egész hétre eltűntek a választási jegyzőkönyvek az NVB-nél, és valamint az, hogyan lehetett, hogy fél hétkor 68,13, hétkor 67,08 százalék volt a részvételi arány. És az, hogy többen szavaztak a Fidesz ellen, mint rá, mégis kétharmaddal nyert a Fidesz.

A választási hírek közé azért még belefért egy klasszikus összeesküvés-elmélet is, a világvége. Amit elvileg 2018. április 23-án kellett volna megtapasztalnia a világnak, köszönhetően a Nap, a Hold és a Jupiter együttállásának, és a Niburi bolygónak.

Csak szólunk, április 23-án vége lesz a világnak
Most már ne vegyünk tartós tejet.

Csősz Boglárka: A nők helyzete szerencsés az iszlám vallásban

A luxusfeleségként visszatért színésznő Katz Dávidnak mesélt arról,  hogy bár a kigyúrt, vicces pasik a zsánerei, mégis férjével, Burakkal a legboldogabb.

Csősz Boglárka: A nők helyzete szerencsés az iszlám vallásban
Ásni tanítja a kertészt, a konyhát leválasztotta a lakásukról, hogy ne kelljen bemennie és bár a kigyúrt, vicces pasik a zsánerei, mégis férjével, Burakkal a legboldogabb. Interjú Csősz Boglárkával.

Iszonyatos fájdalmak közt halt meg egy nő, miután élve balzsamozták be a kórházban

A 27 éves Jekatyerina Fegyajeván egy rutinműtétet hajtottak végre szülővárosa, Uljanovszk egyik kórházában, amikor az orvosok végzetes hibát vétettek. Két napon keresztül szenvedett a rendkívüli fájdalmaktól, mielőtt kómába esett, és meghalt.

Iszonyatos fájdalmak közt halt meg egy nő, miután élve balzsamozták be a kórházban
A sóoldat helyett tévedésből formaldehidet tartalmazó infúziót adtak neki egy orosz kórházban. Amikor észrevették a hibát, már késő volt.

Dwayne Johnson magyarul üzent egy miskolci gimnáziumnak

A miskolci Herman Ottó Gimnáziumban diákigazgató választást tartottak, a 11/3-as osztály pedig igazán nagy dobással zárta a kampányt. Sikerült ugyanis megszervezniük, hogy Dwayne Johnson videóüzenetet küldjön az iskolának. A Szikla hollywoodi birtokán vette fel az üzenetet.

Dwayne Johnson magyarul üzent egy miskolci gimnáziumnak
A sztár videóüzenetet küldött a Herman Otto Gimnáziumnak.

Csúnya vége lehet, ha az ember nem szexel eleget!

A szex, ahogy több kutatás is bebizonyította már, nem csak örömforrásnak jó, de az egészségre is számos pozitív hatása van. A HackSpirit szedett össze nyolc dolgot, amikkel a szervezet arra reagál, ha az ember hosszú időn át szexmentes életet él.

Csúnya vége lehet, ha az ember nem szexel eleget!
A pornóra maszturbálás sajnos nem jó helyettesítő, valódi szexre van szüksége a szervezetnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik