Élet-Stílus

Forró autóban halt meg egy 3 hónapos baba, miután anyja elfeledkezett róla

Csak az egész napos munka végén vette észre az amerikai nő, hogy gyermeke a kocsiban maradt.

Meghalt egy 3 hónapos kisbaba az amerikai Indiana államba, miután anyukája egy meleg napon az autóban felejtette, amikor elment dolgozni – jelentette a helyi sajtó. A gyereket megpróbálták gyorsan újraéleszteni, de nem jártak sikerrel, és a kórházba szállításkor halottá nyilvánították.

Aiden Miller anyukájának a kicsit eredetileg le kellett volna adni egy bölcsödében, mielőtt munkába ment volna, de elfeledkezett róla – mondta el a kisfiú apja a helyi sajtónak. Aaron közlése szerint volt barátnője kétéves kislányukat beadta a bölcsibe, de Aiden, akit egy másik, közeli bölcsödébe kellett volna vinni, az autóban maradt.

A nő csak délután fél ötkor vette észre, hogy a kisfiú a kocsiban maradt, amikor a munkanap végén elindult volna haza. A beszámolók szerint az első dolog, ami feltűnt neki, a furcsa szag volt, ami az ajtót kinyitva megcsapta az orrát. Ezután vette észre, hogy Aiden még mindig a gyerekülésbe bekötve van az autóban.

A helyi rendőrség nyomozást indított a gyerek halála ügyében. Arról egyelőre nem nyilatkoztak, hogy eljárást indítanak-e az anyuka ellen.

A kiemelt képen Aiden Miller. Fotó:WLKY

Ajánlott videó

Olvasói sztorik