Élet-Stílus

Szexszakértő: az anyák vegyenek vibrátort lányaiknak

Nadia Bokody szerint fontos, hogy megismerjék a saját testüket, mielőtt más is hozzájuk ér.

Még tavaly megírtuk, hogy Nadia Bokody szerint a maszturbálás tudományát iskolákban kellene tanítani.

Az Ausztráliában élő blogger akkor egy reggeli tévéműsorban azt mondta, 11 éves kortól lenne célszerű oktatni az önkielégítést, méghozzá azért, mert a nők meglepően nagy százaléka nem rendelkezik kellő információval a saját testéről, másrészt mert egy kutatást szerint háromból egy nő fájdalmat érez szex közben, de a női nemi szervhez kapcsolódó stigmák miatt is fontos lenne mindez.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nadia (@nadiabokody) által megosztott bejegyzés, Márc 4., 2019, időpont: 12:00 (PST időzóna szerint)

A szexuális vonatkozású témák szakértője nemrég a Mirror Online-nak tovább is szőtte ezt a gondolatot, szerinte a felvilágosítás, amit a diákok kapnak az iskolában, nem elegendő ahhoz, hogy a gyerekek tisztában legyenek a témával.

Különösen nagy a gond a lányok számára átadandó információkkal, mert míg a fiúk az erekcióról és hasonló, élvezetekkel kapcsolatos dolgokról tanulnak, addig a lányok oktatása rendszerint kimerül abban, hogy a menstruációról és a védekezésről mesélnek nekik.

A blogger, aki korábban már felhívta a figyelmet a munkahelyi maszturbációs szünetek fontosságára is, úgy gondolja, hogy az anyukáknak célszerű beszerezniük egy vibrátort kislányaik számára, hogy a tinédzserek megismerhessék saját testüket, mielőtt más hozzájuk ér majd.

Az amúgy érdekes – és talán sok ponton megfontolandónak is tekinthető – gondolatmenetet némiképp árnyalja, hogy épp Nadia Bokody volt az, aki élete első vibrátorával szétzúzta saját vagináját.

Óvatosságra int a nő, aki szétzúzta a vagináját
Az első vibrátor kipróbálásának nehézségei.

 

via Sun

Ajánlott videó

Olvasói sztorik