Élet-Stílus

Nem a kukidressz volt a tévézés első öltözködési katasztrófája

Sajnálatos ruhaválasztások a háttérbe beleolvadó időjóstól az élő adásban repedő gatyáig.

Amint arról a minap beszámoltunk, az ausztrál Channel Nine híradósa, Samantha Heathwood egy pénisszel a nyakában ült be híreket mondani. Mármint olyan ruhát választott(ak neki), amelynek a kivágása nem is lehetne nemiszerv-alakúbb. Azok kedvéért, akik valamiért elmulasztották a látványt, mutatjuk, így nézett ki:

Azt is megírtuk, hogy ez ráadásul nem az első ausztrál eset volt, hiszen néhány éve a Network 10 televízió híradósa, Natarsha Belling ugyanilyen szettben ismertette a lakossággal a nap legfontosabb történéseit.

A legújabb eset arra késztetett minket, hogy keresgéljünk kicsit, és gyűjtsük össze az elmúlt néhány év legsajnálatosabb öltözködési malőrjeit a tévéstúdiókból.

Íme!

Pálcikaember a teleshopban

Kezdjük legnagyobb kedvencünkkel, egy dél-koreai teleshop-műsor egyik szereplőjével, aki fekete szélű ruhát választott magának, majd beállt egy tök sötét háttér elé. Az eredmény látható: a kontúrok úgymond áthelyeződtek, és a kedves hölgyből mókás kis rajzfilmfigura lett.

A hátteret figyelmen kívül hagyó ruhaválasztás másik kiemelkedő alakja ez az időjós:

Oops… Wardrobe Malfunction @weatherwoes

Who knew that sea foam green wouldn't work on the weather wall? Oops… good thing I brought another dress. Thanks for stepping in to help Chris Burrous Lynette Romero KTLA 5 Morning News

Közzétette: Liberté Chan – 2016. február 20., szombat

Átlátszó.it

Costanza Calabrese kifogástalan ruhában vezette az olasz Canale 5 csatorna híradóját, arról az egyetlen aprócska tényről feledkezett meg – kollégáival együtt – hogy üvegasztal mögött foglal helyet.

Az átlátszóság Alex Jones műsorvezetőnél is gondot okozott (már amennyiben ez bárkinek probléma), ebben az esetben azonban a ruhaválasztás és a melltartó hiánya már csak azért is unortodox, mert mégiscsak a BBC adását láthatjuk:

Wardrobe mellfunction

Tania Llasera, a spanyol Telecinco csatorna műsorvezetője élőben – ráadásul közönség előtt – dobott egy toplesst, miután matatott a cipzárjánál. Igaz, abból, hogy már előre jajgat, okunk van feltételezni, hogy esetleg előre megfontolt szándékkal villantott (18+).

Mi ez a felhajtás?

Alina Moine a latin-amerikai Fox Sports műsorvezetője éppen a riói olimpiáról magyarázott kollégájának, a vicces nevű Maxi Palmának, amikor furcsa dolgot művelt. Vajon véletlen volt? A műsorvezető a riporterkedés mellett modellként is dolgozik, és már alsóneműcég arca (teste) is volt korábban, ami legalábbis gyanússá teszi a libbentést.

Reped a csőnaci, semmi gáz, majd felruház a rock and roll áruház

Hogy ne csak női ruhatárakkal kapcsolatos anomáliák kerüljenek az összeállításba, íme az észak-karolinai WXII 12 News csatorna közlekedési híreinek felelőse, Chris Lea, aki bámulatos rugalmasságát szeretné illusztrálni az élő adásban, ami sikerül is – nem úgy a nadrágjának.

Egyébként szűk nadrágban akrobatikus mozdulatot bemutatni legalább akkora csacsiság, mint szűk ruhában bizonyítani twerking-tehetséget. Egy versenyző, akit épp kiraktak a Big Brotherből, láthatóan nem tudta ezt.

https://twitter.com/LowkeyMo_/status/753358488546447360

Szürke Kardigán-díjas időjós

Hogy ellensúlyozzuk a sok pajzán pillanatot, jöjjön egy teljesen érthetetlen részlet: az amerikai KTLA csatornán Liberté Chan (aki fentebb beleolvadt a háttérbe) épp az időjárásról beszélt, amikor kollégája beadott neki egy politológus-kardigánt. Mint kiderült, az élő adás közben sorra érkeztek az (egyáltalán nem kihívónak tűnő) alkalmi ruhával kapcsolatos nézői üzenetek, ezért felettesei úgy döntöttek, Channek fel kell öltöznie.

Apparently, some viewers think my dress is too revealing… your thoughts? KTLA 5 Morning NewsChris Burrous(Note: please don't take offense to my librarian comment… I love librarians, but in my experience, many of them wear cardigans)

Közzétette: Liberté Chan – 2016. május 14., szombat

Mi történik? Miért akarjátok rám adni? Miért? Mert hideg van?

– értetlenkedett Chan.

Rengeteg e-mailt kapunk

– érkezett a válasz a kamera mögül.

Nem igazán értette (ő sem) a dolgot, és jelezte, hogy így viszont úgy néz ki, mint egy könyvtáros.

Kiköpött riporter

A végére hagytunk egy kivételt – itt egyáltalán nincs gond a ruhatárral, a riporter viszont olyan különleges testrészt villantott, ami miatt mégis érdemes megmutatni a bejátszást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik