Light

Hatalmas nemi szervvel a nyakában ült be műsort vezetni

Nyugodjunk meg, nem csak a magyar médiában szerepelnek péniszek.

Hogy mennyire fontos körültekintően kiválasztani a megfelelő ruhát a televíziós szereplésekhez, arra már akkor felfigyeltünk, amikor másfél éve bemutattuk a teleshop-műsor szereplőjét, aki rajzfilmfigurává változott a stúdióban.

Akkor „a tévézés történetének leghülyébb ruhájának” aposztrofáltuk a tragikus szettet, és tény, hogy a dél-koreai hölgy választását nehéz lenne felül (alul?)múlni.

Szegény Natarsha Bellingnek mondhatni sikerült a bravúr, bár más szemszögből nézve az ausztrál bemondó leginkább a perverz tévénézők áldozata lett. A 39 éves nő az alább látható felsőben jelent meg a műsorában:


A kép forrása: facebook.com/uniladmag

Neki nyilván eszébe sem jutott, hogy péniszt formázó kivágás található a ruháján; úgyhogy rossz, aki rosszra gondol. És bizony a rosszak most is sokan vannak – elég csak a Facebook-bejegyzés alatti kommenteket végignézni; szegény Natarsha legközelebb biztos kétszer is átgondolja, hogy milyen felsőt válasszon.

De azért az megnyugtató, hogy a péniszalakzaton röhögők hadában is volt, aki most is az igazán lényeges momentumra koncentrált:


A kép forrása: facebook.com/uniladmag

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik