Szórakozás

Pornós kabátra vágytunk, amikor megszületett Szabó Zsófiék kisfia

Új sorozat indul a 24.hu-n. Ezentúl minden héten megnézzük, melyek voltak egy évvel korábban a legolvasottabb híreink.

Nosztalgiázunk kicsit, meglepődünk, mennyire rohan az idő, miközben kiderítjük, tényleg minden jobb volt-e régen. Íme, az első kiadás!

Tavaly ilyenkor csúnya meglepetést tett a rendszeres tévénézők csizmájába a télapó. December 6-án este érkezett a hír: egyik országosan fogható kereskedelmi tévécsatorna sem tűzi műsorára szenteste a Reszkessetek, betörők! című filmet. Pedig a kis Kevin annyira szerves részévé vált a magyar karácsonynak, mint a halászlé és a házi pálinka együttvéve. Nem is tudjuk, hogyan sikerült ezen túltenni magunkat.

Szabó Zsófiéknak azonban gyönyörűen indult a december: 4-én született meg első gyermekük, Mendel, aki ha jól számolunk, nemrég ünnepelte az első szülinapját. Isten éltesse!

December 9. után már semmi mást nem kívántunk a karácsonyfánk alá, csak pornós kabátot. Mármint nem olyan kabátot, amilyet a pornósok hordanak, hanem olyat, amilyet a PornHub adott ki a sportruházattal foglalkozó Moose Knuckless-el közreműködésben. Nyilván nem a logó miatt, hanem azért, mert mindenki megőrült, hogy milyen jó minőségű.

Ki hitte volna, hogy ilyesmi megtörténhet, de tavaly december 8-án kiderült, hogy egymásba szeretett két rivális, név szerint Serena Rigacci és Gulyás Roland, a 2017-es X-Faktor döntősei. Cikkünkből kiderült, hogyan talált rá a pár a közös nyelvre.

Sajnos egy gyászhír is jutott 2017 utolsó hónapjának első hetére. Ekkor írtuk le először, minden valószínűség szerint meghalt Novozánszki Fanni, egykori Való Világ játékos. A fiatal nő 2017. november 20-án tűnt el, de még mindig nem tudjuk pontosan, hogy mi történhetett vele.

VV-Fanni(650x433).jpg (vv fanni, )

Ajánlott videó

Olvasói sztorik