Élet-Stílus

Az utolsó karácsonyi csomag kibontása után jött a legnagyobb ajándék

Gyors vajúdás a nagyszobában.

Az angliai Stoke on-Trentben élő Demi-Leigh Elson tavaly ilyenkor abban bízott, hogy nyugodt karácsonya lesz.

21 éves nő a Daily mailnek mesélt arról, hogy 2017. december 26-ára volt kiírva harmadik gyerekével, de a kis Oakley nem várta meg az ünnepek végét.

Az anyukát karácsony első napján már reggel ötkor ébresztette a hároméves Lola Lea és a 2 esztendős Codie-Ray, mert már annyira izgatottak voltak, hogy mit kapnak a Jézuskától.

Azonnal el is kezdték kicsomagolni az ajándékokat, és gyakorlatilag abban a pillanatban, amikor az utolsó csomagot is kibontották – ekkor reggel öt óra harmincat mutatott az óra – Demi-Leigh Elson elkezdett vajúdni.

A folyamat olyan gyorsan zajlott, hogy a kórházi szülés esélytelen volt. A mentősök kiérkezése után 20 perccel megszületett Oakley a nappaliban. Demi-Leigh – a szülés mellett – leginkább amiatt aggódott, hogy nehogy kárt tegyen a nemrég vásárolt szőnyegben.

Minden a legnagyobb rendben ment, a baba és az anyuka is jól volt a szülés után, annyira, hogy – miután csak egy gyors megfigyelésre kellett bemenniük a kórházba – az apuka által sütött karácsonyi vacsorára már otthon is voltak.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik