Élet-Stílus

Az emberek nem akarnak olyan szexrobotokat, amiknek a beleegyezésére van szükség az aktushoz

Pár napja járta be a hír a világot, hogy Unicole Unicorn közösségi finanszírozású kampányt indított azért, hogy létrejöhessen az első olyan szexrobot-bordélyház, amiben a babák beleegyezése is kell, hogy aktus lehessen.

Hárommillióért árulják a szexrobotok szüzességét
Valójában sokkal mélyebb üzenet van emögött.

Ehhez 155 ezer dollárt, vagyis 44 millió forintot akart összehozni, de nagyon úgy tűnik az embereket nem igazán érdekelte, mert csupán ennek az 1,7 százaléka, 757 ezer forint jött össze.

Unicorn azt ígérte, hogy azoknak nyitná a bordélyházat, akiknek

vad a fantáziája, megcsalás nélkül akarnak kalandozni és mélyebb kapcsolatot alakítanának ki a technológiával.

Akik 2,8 milliót adományoztak volna (ilyen láthatóan nem akadt), azok részt vehettek volna a megnyitópartin, ezzel a lehetőséget kaphatták, hogy elsőként vigyék el a számukra szimpatkus szexrobotot egy „privát és publikus randira”.

Mindeközben a szex az egyik közel négymilliós szexrobottal és a „személyisége megismerése” egy privát lefüggönyözött bódéban 35 ezer forintba kerülne.

A magát kultikus vezetőnek nevező Unicola azt ígérte, hogy a bordély respektálni fogja a robotok jogait, hogy ezzel is elkerüljék „a robotok lázadását a jövőben” – idézi fel a Mirror. A vendégek nem csak szexelhettek volna a babákkal, lehetőségük lett volna arra is, hogy kapcsolatot alakítsanak ki velük, egy telefon-applikáción keresztül.

Azt nem tudni, hogy most, hogy nem sikerült a közösségi finanszírozással összegyűjteni a megfelelő mennyiségű összeget, mi lesz a bordély sorsa.

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik