Élet-Stílus

Jameela Jamil viccesen semmisíti meg Khloé Kardashian reklámját

A Kardashian klán egy ideje már egy Flat Tummy nevű termékcsaládot reklámoz már egy ideje, ami az étvágyat csillapítja a gyorsabb fogyáshoz. Ezt Jameela Jamil, a The Good Place sztárja többször is kritizálta élesen, okkal, hisz a termék a testképzavart nem oldja meg, cserébe étkezési zavarokat okozhat, szóval rémes üzeneteket közvetítenek a termékkel a Kardashianok.

Tényleg ez a gyönyörű nő fogja megmondani, hogy fogadjam el önmagam és a testem?
Tényleg. Jameela Jamil kezdeményezése, hogy ne kilókban mérjük és határozzuk meg súlyunkat és önmagunkat egyre sikeresebb.

Legutóbb éppen a nemrég szülésen átesett Khloé Kardashian mutatja fizetett Instagram-posztjában, hogy a hasa mennyire lapos, azt sugallva, hogy a Flat Tummy termékeivel fogyott így le, és néz ki ennyire jól. Jamil pedig egy szarkasztikus tweetben fogalmazta meg az átverést ebben:

Nahát emberek! Ez a termék, ami biztos személyi edzővel, dietetikussal, meg plasztikai sebésszel egy csomagban jár, éppen eladó! Mindez az Élelmiszerbiztonsági és Gyógyszerészeti Hivatal által nem jóvá hagyott kutyaszarban! Fantasztikus!

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik