Szórakozás

Zseniális levélben írta meg egy hatodikos egy férfinek, hogy ki zúzta le az autóját

Bosszúsan vette tudomásul a 21 éves Andrew Sipowicz hétfőn délután, hogy valaki csúnyán összetörte a piros Ford Mustangja orrát. A New York állmban, Buffalóban élő főiskolás magában már azt számolgatta, mennyibe fog kerülni neki a javítás, amikor észrevette, hogy valaki üzenetet hagyott az autón – írja a BuzzFeed.

A titokzatos levél rögtön jobb kedvre derítette a fiatal férfit. Nem csak azért, mert részletesen leírta, ki zúzta le az autóját, de az egész roppant vicces is volt.

A levelet egy hatodik osztályos diák írta, aki látta a koccanást, és felháborodott azon, hogy a vétkes sofőr úgy hajtott el, minta mi sem történt volna. A gyerek leírta, hogy a piros Mustangnak a 449-es iskolabusz ment neki, délután ötkor. Ezt azért tudta, mert mint minden nap, a baleset idején is a buszon ült. A gyerek még egy képet is rajzolt a buszról, illetve a vétkes sofőrről.

Sipowicznak annyira tetszett a levél, hogy lefotózta, és megosztotta a Twitteren. Aztán elballagott a iskolabusz üzemeltetőjéhez, ahol megígérték, hogy a biztosítójukon keresztül megtérítik a kárt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik