Élet-Stílus

Részegen írt egy vegetáriánus lány egy cégnek: 30 ezer like

Dinoszauruszt akar.

Már közel 30 ezer like-nál jár egy Twitter poszt: a bejegyzésben egy ír lány, bizonyos Chey levelét láthatjuk, amit hónapokkal ezelőtt írt – részegen.

Van, aki az exének üzenget ittasan, más pedig hülyeségeket vásárol az interneten, az említett vegetáriánus lány azonban a Quornnak írt egy kérést (a Quorn egy brit cég, amely növényi proteinből állít elő a hús ízéhez és állagához hasonló termékeket).

Nos, Chey azzal a kéréssel fordult a Quornhoz, hogy fontolják meg a közkedvelt dinoszaurusz alakú rántott falatkák húsmentes változatának gyártását. Fura kívánság, de ettől még nem kapna 30 ezer like-ot. A tweet népszerűsége abban rejlik, ahogy a lány betütükézve megindokolta a kérését. Chey azt írja, a dínó a kedvenc lénye,de mivel vegetáriánus, nem ehet „az igazi dinoszaurusz nugget”-ből. Idézünk az üzenetből:

Mindenki szeretné ezt a terméket, például: a gyerekek & a felnőttek. Bizton állíthatom, hogy a felnőttek is szeretnék, mert én is felnőtt vagyok, és lehet, hogy épp élet közepi krízisen megyek keresztül, de a fenébe is, srácok, én tényleg akarok dino nuggetset a depresszióm ellen.

A legszebb a történetben, hogy – bár Chey talán már nem is emlékezett, hogy megírta – a levélre több hónap után válaszolt a cég. Azt írják, jó ötletnek tartják, és nagyon úgy tűnik, hogy megpróbálkoznak a gyártással.

https://twitter.com/pronounced_shy/status/1063433605362397186

 

via Daily mail, kiemelt kép: Thinkstock

Minden idők legviccesebb panaszlevelét írta meg egy kekszáldozat
Az egyik keksz nem csokis volt, hanem natúr! RÉMÁLOM!!!!!!!!!!!!!!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik