Élet-Stílus

Két diákot leitatott, elcsábított a zenetanárnő

Saját lakására vitte tanítványait.

Az egyik jónevű duffieldi (Derbyshire, Anglia) iskola korábbi zenetanára, a 34 éves Laurie Softley két hatodikos diákot is leitatott, majd szexuális kapcsolatot kezdeményezett velük – derült ki az ügyben megkezdődött kihallgatásokból.

Az első eset még 2008-ban történt, és csak pletykák terjedtek róla, így Softley akkor megúszta egy figyelmeztetéssel. A második, 2012-es esetre viszont fény derült, a pedagógust kirúgták állásából – és most minden bizonnyal el is fogják ítélni.

Mindkét diák vallomást tett, arról számoltak be, hogy a tanárnő „vadászott rájuk”.

Hazavitt a házába, miután kocsmáztunk. Bort töltött magának és nekem, aztán csókolóztunk, majd felmentünk a hálószobájába. Adott egy óvszert és szeretkeztünk

– mesélte az első áldozat, akit egy furulyaóra után csábított el Softley. A fiú akkor 17 éves volt.

A másik fiú is részletesen beszámolt az együttlétükről. Mint mondja, nem akarta, hogy a tanárnő elveszítse az állását, ezért egy darabig titokban tartotta a történteket, de amikor később valakinek elárulta, a hír elég hamar eljutott a rendőrséghez.

Az iskola 2017 márciusában értesült az esetekről, akkor felfüggesztették a tanárnőt állásából, és még abban az évben szeptemberben megszüntették a munkaviszonyát.

MySpace

via Derby Telegtraph, Mirror.

Orális szex a templomban: összejött a diáklánnyal a hittantanár
Meztelen fotókat is küldözgettek egymásnak.
Brutális tanár-diák bunyót vettek videóra
Leniggerezte, megdobta tanárát, verekedés kezdődött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik