Élet-Stílus

Brutális tanár-diák bunyót vettek videóra

Leniggerezte, megdobta tanárát, verekedés kezdődött.

Óriási felháborodást váltott ki a Los Angelesben egy iskolai verekedés. Nem klasszikus diák-diák bunyó volt: egy tanár és tanítványa esett egymásnak.

Marston Riley, a Maywood Academy zenetanára a dresscode, azaz a kötelező iskolai viselet megsértése miatt tett megjegyzést a 14 éves gyereknek, aki ezek után minősíthetetlen hangnemben kezdte hergelni, alázni, szidalmazni a pedagógust.

A videón hallható, amint a diák azt mondja:

Nem te fogod megmondani,

emellett végig „Bro”-nak, azaz Tesónak hívja tanárát, és rasszista megjegyzéseket is megengedett magának a 64 éves fekete férfival szemben, mint például:

Mizu, tesó? Látsz engem? Itt vagyok, nigger,

és az ócsárlás közepette

hozzávágott egy kosárlabdát,

de a tanár még ezután is csak annyit mondott neki: „Jobb lesz, ha távozol”.

A diák azonban nem hagyta el a termet, úgyhogy a pedagógus bemosott neki egy hatalmasat, majd – a diákok sikoltozása közepette – bunyó kezdődött.

A tanárt letartóztatták, a diák kórházba került, ahonnan időközben már hazaengedték.

A közösséget megosztja az ügy, sokan a tanárt védik, mások szerint a pedagógusnak felelnie kell a vita erőszakos kezelése miatt, a legtöbben pedig úgy vélik, mindketten hibáztak.

A zenetanár korábbi tanítványai szerint egyértelmű, hogy a 64 éves férfit a végletekig provokálta a gyerek, ráadásul a tanárt többször is bántalmazták korábban a diákok. Egy egykori diákja gyűjtésbe kezdett a letartóztatott tanár számára, eddig több mint 23 ezer dollárt dobtak össze az interneten.

via ABC News, BuzzFeed

Szeretnék tanár lenni, de ilyen körülmények között sajnos nem lehetek az
Mihályi Fruzsina hiába kapja kézhez hamarosan tanári diplomáját, úgy érzi, nem űzheti majd azt a hivatást, amit gyermekkora óta szeretne.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik