Élet-Stílus

Orális szex a templomban: összejött a diáklánnyal a hittantanár

Meztelen fotókat is küldözgettek egymásnak.

Nem az oktatási tevékenység vagy a hitélet miatt került a hírekbe a floridai Jacksonville-ben található Cedar Creek keresztény iskola. A helyi baptista templomhoz tartozó intézmény egyik tanára, Robert Russell Browning túl közel került egyik diákjához.

A hittantanár és a tinédzser (a hírek annyit tudatnak, hogy 12 és 16 év közötti) lány között romantikus viszony volt. A rendőrség azért indított nyomozást az ügyben, mert kitudódott, hogy a pedagógus orális szexre vette rá tanítványát, ráadásul az említett baptista templomban.

A testi kapcsolat nem volt egyoldalú, a diák beleegyezésével történt, erre a tinédzser apja jött rá, aki meglátta lánya telefonjában azokat az üzeneteket és meztelen fotókat, amiket a „pár” küldött egymásnak. A nyomozók is átnézték a készüléket, és innen derült fény a templomban történt esetre.

A hittantanár – akit azóta eltávolítottak állásából – feladta magát a rendőrségen, jelenleg előzetes letartóztatásban van. Az egyház lelkipásztora szerint az iskolában újabb biztonsági kamerákat helyeznek el, hogy többet ne fordulhasson elő ilyesmi.

A diáklány apja pedig egy helyi lapnak elmondta: az eset óta a lánya nem hajlandó szóba állni vele.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik