Élet-Stílus

Két gyereket nevel a férj, a feleség, és az asszony pasija

A furcsa család négy éve együtt él.

2014-ben az Orange-ben (Connecticut) élő Bella és Ken már öt éve házasok voltak, és két gyereket neveltek, amikor a nő megismert egy Daniel nevű bűvészt egy buliban.

A 34 éves nő és a szintén házas férfi csókkal búcsúzott el egymástól a party után, és Bella – bár szégyellte az érzéseit – azt szerette volna, ha máskor is találkozhat a bűvésszel.

Beszélt erről a férjével is, akivel főiskola óta együtt vannak, szigorúan monogám kapcsolatban, és úgy döntöttek, adnak egy esélyt, és megismerkednek Daniellel és feleségével, akivel nyitott kapcsolatban él.

Elhívták őket magukhoz, néhányszor találkoztak négyesben, és ahogy Bella nyilatkozta,

elég erős volt a kémia, úgyhogy végül mindannyian az ágyban kötöttek ki.

Később Daniel elvált a feleségétől, és beköltözött Belláékhoz, ahol azóta is együtt élnek, megosztják egymással az ágyat, és együtt nevelik Bella és Ken két lányát. Bella időközben Daniel bűvészsegédje lett (férjének pedig lett egy barátnője, Laura, akivel leginkább akkor tölt sok időt, amikor felesége és a bűvész más városokban lépnek fel).

Azóta Bella, Ken és Daniel, valamint a két gyerek egy nagyobb házba költözött, hálószobájukban tripla méretű ágy van. Hármasban ritkán szexelnek, leginkább Ken Bellával vagy David Bellával; de olykor a két férfi is lefekszik egymással; ahogy mondják, ez olyan, mint a torta: azt sem eszel minden nap.

A lányok imádják a két apukájukat, úgy hivatkoznak rájuk, mint egyik apura és másik apura.

 

via Northfoto, kiemelt kép: Barcroft Media (Ruaridh Connellan / Barcroft Images)

Leszbikus pár voltak, ma már férj és feleség
Aidan 23 éves korában döntött a műtét mellett.
Soha nem találnád ki, hogy milyen rokoni kapcsolatban van a képen szereplő három ember
A 31 éves Jimmy Silva sokak számára bizarr életet él.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik