Élet-Stílus

300 nővel feküdt le, miután barátnője engedélyezte, hogy félrelépjen

A brit pár szerint ez megmentette a kapcsolatukat, és boldog párként élnek.

Négy év alatt háromszáz nővel feküdt le egy párkapcsolatban élő 30 éves brit férfi, miután barátnője engedélyt adott neki arra, hogy félreléphessen – írta a brit sajtó. David Guerrero elmondása szerint hetente általában három különböző nővel szexel, miközben 29 éves barátnője otthon várja. És akkor is ráhajt egy neki tetsző nőre, ha párjával együtt van, mondjuk egy bárban.

A férfi a The Sun című bulvárlapnak elmondta: hat éve volt együtt Laura Noah-val, amikor ellenállhatatlan vágyat kezdett el érezni arra, hogy más nőkkel is lefeküdjön. Ezt végül meg is mondta a táncosként dolgozó nőnek, közölve vele, szakítani fog, ha nem léphet félre.

„Mondtam neki, hogy még mindig szerelmes vagyok belé, de más nőkkel is szexelni akarok” – mondta Guerrero a The Sunnak. Noah végül „nagy nehezen”, de beadta a derekát. Először még próbálkoztak az édeshármassal, majd swinger klubokkal, de az nem igazán működött.

Noah ezt is elfogadta, és ezután Guerrero egyedül mehetett hódítani. Csak egy szabályt kell betartania: nem eshet szerelembe, és nem kezdhet hosszú távú kapcsolatba egy kalandjával sem. Bár vannak páran, akikkel rendszeresen szokott találkozni, elmondása szerint, ha túlságosan is megtetszik neki az egyik nő, akkor azonnal megszakítja vele a kapcsolatot.

Guerrero szerint ez a felállás megmentette a kapcsolatát Noah-val, mert elhagyta volna, ha nem engedné neki, hogy más nőkkel is lefeküdjön. Sőt, szerinte boldogabbak, mint a monogám kapcsolatban élő párok, mert náluk nincsen hazugság és árulás. És emellett a saját szexuális életük is izgalmasabb és élettel telibb lett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik