Élet-Stílus

150 férfit hívott randira. Ugyanoda, ugyanarra az időpontra

Egy férfi mesélte először a Twitter-oldalán, hogyan lett „átejtve”, de nem csak ő, hanem még vagy 100-200 másik férfi.

A New York-i férfi arról ír, hogy a Tinder nevű társkereső appon megismerkedett egy nővel, írogattak egymásnak, aztán a nő, Natasha Aponte azt írta, hogy mostanában nem lesz ideje találkozni a munkája miatt, de majd jelentkezik.

Pár hét múlva tényleg jelentkezett, hogy vasárnap hatkor a Union Square-en lesz egy buli, megihatnának egy italt. A férfi meg bele is ment, meg is jelent hatkor.

A dj-pult előtt már nagyjából 100 (más forrás szerint 150-200) férfi várakozott, Aponte azt írta a férfinek, hogy késik egy kicsit, de jön.  Aztán megjelent, oldalán két biztonsági őrrel, és felment a színpadra. A zene elhalkult és Aponte elmondta: az összes résztvevőt, ahogy a Twitter-felhasználót is, a Tinderen ismerte meg.

Azt szerette volna, ha ezek után versenyre kelnek a férfiak, hogy ki mehet el vele végül tényleg randizni. Szép lassan kizárta a „turistákat és, aki nem ebben az országban élnek”, a „Jimmy nevűeket”, azokat, aki alacsonyabbak, mint 177 centi, valamint nem lehet sörhasa, hosszú szakálla, kopasz, nem viselhet terepmintás ruhát vagy Toms cipőt.

Az így bennmaradt 30 férfit sorba állította. És balra, vagy jobbra húzta őket, ahogy azt a Tinderen is lehet, csak ott képekkel. Hogy végül ki győzött, azt nem tudni.

Aponte teljesen eltűnt a közösségi oldalakról azóta, az Instagram-oldalát is privátra állította. A dj – mint kiderült – Nick AM volt, aki először arra hivatkozott az ügyet felgöngyölíteni akaró újságíróknak, hogy titoktartási szerződést írt alá, majd később továbbirányította őket a Rob Bliss Creative-hez, egy virálvideókat gyártó, azok felett bábáskodó ügynökséghez.

Onnan pedig azt a választ kapták, hogy csütörtökön megjelenik egy videó, amiből kiderül, hogy mindez mögött ki áll, miért csinálta.

Kiemelt kép, Wav.media, forrás: Twitter/bvdhai, Vice, NYTimes

Ajánlott videó

Olvasói sztorik